Bakan Elvan, Derneklerle Tanisti ve Karaman’in Sorunlarini Dinledi

Hemsehrilerimiz arasinda yardimlasma ve dayanismayi saglamak, kültürümüzü yasatmak amaciyla yurt içinde ve yurt disinda kurulan Karamanli vakif ve dernek yöneticileri Ankara Karamanlilar Dernegi ev sahipliginde Ankara’da biraraya geldiler.

Bakan Elvan, Derneklerle Tanisti ve Karaman’in Sorunlarini Dinledi

Dernek merkezinde birlikte yenilen ögle yemeginin ardindan, Ankara Karamanlilar Dernegi Baskani Veli Bozkir baskanliginda, Istanbul Karamanlilar Vakfi Baskani Ibrahim Isik, Izmir Karamanlilar Dernegi Baskani Aziz Bilgin, Antalya Karamanlilar Dernegi Baskani Orhan Yüksel, Mersin Karamanlilar Dernegi Baskani Salih Aydin, Izmir Ermenekliler Dernegi Baskani Hüseyin Koças, Izmir Ayrancililar Dernegi Baskani Murat Erden, Çagdas Köprülüler Dernegi Baskani Ramazan Güler bundan sonraki süreçte yapilmasi düsünülen çalismalarla ilgili olarak bir istisare toplantisi düzenlediler. Toplantida KGRT kurucusu Medeni Yavuzaslan’da hazir bulundu.
Daha sonra heyet diger katilimcilarla birlikte son kabine degisikliginde Ulastirma Bakanligi görevine getirilen hemserimiz Lütfi Elvan’a nezaket ziyaretinde bulundular.
Yapilan ziyarette dernek, vakif baskanlari ve yönetim kurulu üyelerine hitap eden Bakan Elvan, ziyaretten ve hemserilerini yaninda görmekten duydugu memnuniyeti dile getirip, Konya-Karaman hizli tren hatti, hava alani ve Karaman çevre yolu ile ilgili bilgiler verdi.
Heyet adina söz alan Ankara Karamanlilar Dernegi Baskani Veli Bozkir konusmasinda; “Sayin bakanim, Ulastirma bakanligi makaminda siz kiymetli hemserimizin olmasindan büyük bir mutluluk ve onur duyduk. Bu gururu bizlere yasattiginiz için size çok tesekkür ediyoruz. Zamani iyi kullanmak adina hem dernekler arasi dayanismayi saglamak adina birlikte ziyaret gerçeklestiriyoruz. Nezaketiniz ve sicak ev sahipliginiz için çok tesekkür ediyoruz. Bürokrat, Milletvekili ve son olarak TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Baskanliginiz süresince sizinle çok yakin bir diyalog yasayan bir hemseriniz olarak sevdamiz Karamanimiza yapmis oldugunuz samimi, içten hizmetleriniz ve basarilarinizla gururlandik ve mutlu olduk. Emekleriniz, hizmetleriniz ve gönüllülük esasiyla çalisan derneklerimize desteginiz için sonsuz tesekkür ediyoruz. Yeni görevinizin ülkemiz ve Karamanimiza hayirli olmasini ve basarilarinizin devamini diliyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284