Bakan Elvan, Karaman’da Seçim Çalismalarini Sürdürdü

Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, `Basbakanimiz Recep Tayyip Erdogan ile birlikte Türkiye`de hem siyasi alanda, hem de ekonomik alanda istikrar saglanmistir` dedi.

Bakan Elvan, Karaman’da Seçim Çalismalarini Sürdürdü

Seçim çalismalari kapsaminda hafta sonu ilçe ve belde ziyaretlerine devam eden Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, Suduragi beldesinde vatandaslara hitap etti. Bakan Elvan, istikrar ile birlikte Türkiye'nin büyümeye ve güçlenmeye basladigini kaydederek, "Bugün maalesef bu sürdürülen istikrari bozmaya çalisanlar vardir. Bugün bu istikrarimizi ortadan kaldirmaya çalisanlar vardir. Ama Allah'a çok sükür Basbakanimiz Recep Tayyip Erdogan’in kararli ve dik durusu ile bugüne kadar hiç kimsenin vesayeti altina girmedik. Sizin bize vermis oldugunuz emaneti hiçbir zaman yere düsürmedik" dedi.
"BASBAKAN SAPKASINI ALIP GITMEDI"
Bakan Elvan, burada yaptigi konusmanin ardindan Kazimkaraberik ilçesine geçti. Burada da halka hitap eden Elvan, "2000'li yillarin baslarina baktigimizda darbe girisimlerine yönelik planlarin oldugu ortaya çikti. Hükumetimizi ortadan kaldirmak isteyenlerin oldugu ortaya çikti. Ama bu girisimlerin hiç birisi basarili olamadi. Hatirlarsaniz Süleyman Demirel ne diyordu? 'Bu tür sikintilara girdiginde sapkami alir giderim' diyordu. Ama Basbakan Recep Tayyip Erdogan sapkasini alip gitmedi. Dimdik ayakta durdu. Iste Basbakani dimdik ayakta tutan sizlersiniz. O sizin gücünüz. O sizin bize vermis oldugunuz destektir. Sizin kararliliginiz. Sizin o desteginiz olmadigi müddetçe bizim de bu kadar kararli tutumu sergilememiz mümkün degildir. O nedenle sizlere sükran borcumuz var. Allah sizlerden razi olsun" seklinde konustu.
Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, Akçasehir beldesinde vatandaslara hitap etti. Elvan, vatandaslarin “Dik dur egilme, AK Gençlik seninle” sloganina, “Sayin hemsehrilerim simdiye kadar biz egilseydik, dik durmasaydik, bugün Türkiye’deki gelismeleri göremezdiniz. Bugün Türkiye’deki istikrari göremezdiniz. Iste bizim dik durusumuz, Basbakanimizin kararliligi, Basbakanimizin dik durusu Türkiye’yi neredeyse dörde katladi. Bizler size hizmet etmek için buradayiz ama bu ülkenin istikrari da önemli. Eger bu ülke istikrarsiz bir konuma gelirse bu ülkede issizler ordusu olur, faizler eskisi gibi yüzde yüzlere, yüzde binlere çikar, bu ülkede yatirimlar durur, kalkinma durur, gelisme, büyüme durur. Onun için istikrar diyecegiz 30 Mart’ta insallah” diye karsilik verdi.
Basbakan Recep Tayyip Erdogan’in da Adnan Menderes gibi yolsuzlukla suçlanmaya çalisildigini belirten Elvan, “Nasil Adnan Menderes’i yolsuzlukla suçladilar ayni sekilde Basbakan’imizi da yalan dolanla, montaj kasetlerle suçlamaya çalisiyorlar. Sakin ha sakin onlara inanmayiniz. Eger Recep Tayyip Erdogan sizler için geceli gündüzlü çalismasaydi, bu ülkede hem siyasi hem de ekonomik istikrari saglamasaydi bugün biz 90’li yillardaki gibi olurduk” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284