Bakan Elvan’dan Madenci Ailesine Taziye Ziyareti

Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Ekrem Erdem ile birlikte Ermenek ilçesindeki maden kazasinda hayatini kaybeden Isa Gözbasi’nin anne ve babasina taziye ziyaretinde bulundu.

 Bakan Elvan’dan Madenci Ailesine Taziye Ziyareti

Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, Ermenek ilçesindeki maden kazasinda hayatini kaybeden Isa Gözbasi'ni kardesi Nazmiye Gözbasi'na 3 yasindayken evlatlik veren Hatice Tuncer ile Hasan Hüseyin Tuncer çiftine taziye ziyaretinde bulundu. Çocuklarini yillarca bebek sahibi olamayan kardesi Nazmiye Gözbasi'na 3 yasinda evlat veren anne Hatice ve Hasan Hüseyin Tuncer çifti ile görüsen Bakan Elvan, ziyaretin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Bakan Elvan, madenci kardeslerinin yakinlariyla görüstüklerini belirterek "Onlarin istekleri, arzulari ve taleplerini yerine getirme yönünde çalisma baslattik. Biliyorsunuz Soma'daki, kardeslerimizin yararlandigi haklarin aynisini Ermenek içinde bir yasal düzenlemeyle getirecegiz. Buna yönelik çalismalarimiz devam ediyor. Bunun disinda su anda issiz kalan kardeslerimiz var. Bu kardeslerimizin de is sahibi olabilmeleri yönünde Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakanligimiz, Tarim Bakanligimiz, Kalkinma Bakanligimiz ile ortak çalisma baslattik. Her bir aileye ne yapabiliriz, ne tür destek olabiliriz ailelerle görüserek bunlari tespit ediyoruz. KOP Idaresi Baskanligimiz bunu idare ediyor. Önümüzdeki günlerde insallah, bu kardeslerimizin önemli ihtiyaçlarini gidermis olacagiz. Zaten suan itibariyla ihtiyaçlari neyse onlari karsiliyoruz. Maddi olarak ne gerekiyorsa yapiliyor. Bundan sonraki süreçte de yapilacak" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284