Bakanlar Elvan Ve Eroğlu 3 Kasım’da Karaman’da

Kalkınma Bakanı hemşerimiz Lütfi Elvan ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bir dizi ziyaret ve açılışlara katılmak üzere 3 Kasım Cuma günü Karaman’a geliyorlar.

Bakanlar Elvan Ve Eroğlu 3 Kasım’da Karaman’da

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, helikopterle 08.30’da İl Jandarma Komutanlığı pistine inecekler. Buradan ilk olarak Karaman Valiliği’ni ziyaret edecek olan iki bakan, basın mensuplarına açıklamalarda bulunacaklar.

Saat 09.30’da ise Belediye Başkanlığını ardından da AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecekler. Elvan ve Eroğlu daha sonra Şehit Durmuş Ali Uzun İmam Hatip Ortaokulu’nda yapılacak olan Okullar Yeşille Hayat Bulsun Projesi kapsamında fidan dikimine katılacaklar.

Bakanlar Elvan ve Eroğlu saat 11.00’de ise Karaman Belediyesi Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi’nde DSİ Tesisler toplu temel atma merasimi ile orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve Orköy kredi sertifikalarının dağıtım merasimine katılacaklar. İki bakan öğle yemeğinin ardından Aktekke Camisinde Cuma namazını kıldıktan sonra yine helikopterle Mersin’e hareket edecekler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284