Bayir’dan Anlamli Ziyaret

Il Genel Meclis Baskani Mustafa Bayir MHP ve CHP Il Baskanlarini ziyaret etti. Ziyaretlere AK Parti Grup Baskan Vekili Abdullah Bagirgan, MHP Grup Baskani Vekili Mustafa Karaman’da eslik ettiler.

Bayir’dan Anlamli Ziyaret
Ilk olarak MHP Il Baskani Ismet Hatipoglu, Ilçe Baskani Av.Oktay Yilmaz ve Yönetim Kurulundan da bazi üyelerin katildigi toplantida Baskan Hatipoglu ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirirken, Karaman’in yararina alinan bütün kararlarin destekçisi olduklarini, Karaman Il Genel Meclisinin Örnek bir Il Genel Meclis oldugunu, Il Genel Meclis Çalismalarini yakindan takip ettigini söyledi. Subat ayinda alinmis bazi kararlar hakinda Il Genel Meclis Baskani Mustafa Bayir’dan genis bir açiklama alan Baskan Hatipoglu konuklarina tesekkür ederek sözlerini bitirdi.
Il Genel Meclis Baskani Mustafa Bayir Il Genel Meclisindeki çalismalarin tamaminin Karamanimizda bulunan köylerimizin gelismesine, güzellesmesine ve daha yasanir yerler olmasi adina ikdidar ve muhalefet üyelerimizin alinan kararlara tam destek verdiklerini, Muhalefet partileri Il Genel Meclis üyelerinin muhalefet olduklari için her seye muhalif olmadiklarini, Karaman için en iyiyi hep beraber tek vücut olarak karar aldiklarini ifade ederek, Karaman Il Genel Meclisinin örnek bir Meclis oldugunu da vurguladi. Bayir; 43 köyümüzün kilitli parke tasinin yapildigini, diger köylerimizin de imkan dahilinde kilitli parke tasla dösenecegini ancak bu köylerimizin belirlenmesinin köylerimizin nüfus yogunluguna göre olacagini söyleyerek, saglik hizmetlerinin köylerimize daha hizli ulasabilmesi için gurup köylerimize ambulans helikopter pistleri yapilacaginin da altini çizdi.
Daha sonra CHP Il Baskanligi’na geçen Il Genel Meclis Baskani Mustafa Bayir ve Il Genel meclis Üyeleri, CHP Il Baskani Ahmet Ertugrul’un Il Genel Meclis Baskani Mustafa Bayir ve Il Genel Meclis üyelerini karsilamasi ile basladi.
Ziyaret esnasinda Karaman Il Genel Meclis eski üyesi Durmus Ali Güzeloglu’da bulundu. Ertugrul “Ziyaretten çok memnun oldugunu ifade ederek, iktidari ve muhalefeti ile Il Genel Meclisinin çok çalistiginin habercisi oldugunu, Karaman’da yapilacak olan hizmetlerde Meclisimizin artik tarafsiz olabildigini bu durumunda kendilerini ziyadesi ile memnun ettigini dile getirdi. Karaman köylerinin ve köylüsünün sorunlarinin konusuldugu ziyaret, karsilikli sicak mesajlarin verilmesi ile son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284