BBP Lideri Destici, Karaman’da

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Baskani Mustafa Destici, Karaman’in Sariveliler ilçesinde belediye baskani adayi tanitim törenine katildi.

BBP Lideri Destici, Karaman’da

Sariveliler Anit Alaninda yapilan aday tanitim töreninde konusan Sariveliler Belediye Baskani ve BBP Baskan Adayi Hayri Samur, göreve yüzde 60’a yakin oy oraniyla seçilmesinin ardindan ilçeye hizmetler kazandirdiklarini söyledi. Baskan Samur, “Bizde el ele gönül gönüle vererek, bugün Sariveliler de ne yaptiysak ortadadir. Rahmetli Muhsin Yazicioglu’nun da dedigi gibi, biz hiçbir zaman firildak olmadik ve olmayacagiz. Çünkü biz Allah’in rizasini kazanmak için çalisiyoruz. Ne kadar hizmet etsek azdir. Sariveliler de nelerin yapildigini halkimiz gördü” dedi.
Karaman’in ikinci büyük ilçesi Sariveliler’e girisimleri sonucu, 21 yil sonra bir banka subesinin açildigini, TOKI Konutlarinin hak sahiplerine teslim edildigini ve kentsel dönüsümün basladigini, 35 kilometrelik kanalizasyon yapildigini, yeni belediye binasi ve itfaiye araci alimi gerçeklestigini anlatan Samur, “Sariveliler Belediyesine gelen ödenekle geçmis borçlar, çalisan maaslari ve yakit giderleri ödenebiliyor. Proje olusturarak 7 milyon lira hibe aldik. 3 köyü mahalle yaparak ilçe nüfusunu 2 kat büyüttük. Desteklerinden dolayi Ulastirma, Haberlesme ve Denizcilik Bakani Lütfi Elvan’a tesekkür ederim. Sariveliler’e hizmet etmek iftihardir” diye konustu.
“ÜLKEMIZIN ÇIKARLARI IÇIN SIYASET YAPIYORUZ”
BBP Genel Baskani Mustafa Destici ise, Sariveliler’i kendi evleri gibi gördüklerini, burada büyük yakinlik duyduklarini söyledi. 81 ilin tamaminda kendi adaylariyla seçime gideceklerini hatirlatan Destici, Hazine’den seçim yardimi alamamalarinin büyük bir adaletsizlik oldugunu savundu. Iktidar ve ana muhalefeti elestiren Destici, “Meydanlarda ne iktidar ne de muhalefet milletin sorunlarini konusmuyor, kendi gündemlerini konusuyor. Milleti parçalamaya, bölmeye yönelik sözler bahsediyorlar. Yerel seçimlerden sonra siyasi ahlak yasasi çikaracagim diyen ana muhalefetin lideri agzina geleni söylüyor. Ben utanç duyuyorum bu yasananlardan. Ben siyasetçileri siyasi ahlak ve nezakete davet ediyorum. TBMM’de her gün kavga yasaniyor. Teklifimiz, bu meclis yenilensin, bu vekillerle açilmasin. Yerel seçimlerdeyiz ama yerel yönetimlerle ilgili hiçbir vaat konusulmuyor. Varsa yoksa bir kavga ortami. Ülkemizin çikarlari için siyaset yapiyoruz ve bu yolda devam edecegiz. Yerel yönetimlerde görevi devraldigimiz partilere eger sizden 3 kat daha az hizmet ettiysek adayimizi çekecegiz ve sizi destekleyecegiz diyoruz ama çit çikmiyor” seklinde konustu.
Çaliskan ve dürüst belediye baskanlari ile yollarina devam ettiklerini ifade eden BBP Genel Baskani Destici, Sariveliler’de adaylari mevcut belediye baskani Hayri Samur’un desteklenmesini istedi.
Törenin sonunda Hayri Samur, Mustafa Destici’ye günün anisina el dokumasi bir kilim hediye etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284