Beldeleri Ziyaret Ettiler

Ilimiz Milletvekili Mevlüt Akgün, AK Parti Il Baskani Kerim Dereli, Merkez Ilçe Baskani Celalettin Güngörer, Il ve Ilçe Yönetim Kurulu üyeleri, Il Genel Meclis üyeleri ile birlikte Taskale, Yesildere, Suduragi, Kilbasan, Kisecik ve Yollarbasi beldelerini ziyaret ettiler.

Beldeleri Ziyaret Ettiler

Burada vatandaslarla bir araya gelerek sorunlarini dinleyen heyet vatandaslarla tek tek ilgilenerek istekleri ve sikintilarini sordular, bayramlari tebrik ettiler.
AK Parti iktidarinda, hizmetlerden ve çalismalardan memnun olduklarini dile getiren belde sakinleri, yapilan ziyaretten dolayi memnun olduklarini belirterek, Milletvekili Mevlüt Akgün ve AK Parti Karaman Teskilatina tesekkür ettiler.
AK Parti Il Baskani Kerim Dereli “Köy ve belde ziyaretlerindeki amacimiz, köylerimizi, belde halkini yerinde görmek, problemlerini, yerinde incelemektir. Bize problemler sik sik muhtar ya da belediye baskani tarafindan getiriliyor. Ama bunlar yetersiz kalabiliyor. Yerinde gördügümüz zaman problemler daha iyi anlasilabiliyor. Pek çok önemli hizmet ve ciddi projeler hayata geçiyor. Ancak bozuk yollardan geçerken, o yolu görüyoruz magduriyeti daha iyi anliyoruz. Bir magdur vatandasin evine girdigimizde, evindeki o perisanligi görüyoruz. O zaman derhal bu aksakliklarin giderilmesi yönünde harekete geçiyoruz. Vatandasi dinlemek, istek, talep ve önerilerini not almak bizim en asli görevimizdir. Makamimizin kapisi daima vatandasimiza açik oldugu gibi bizler yine vatandaslarimizin ayagina gitmeye devam edecegiz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284