CHP, Belediye ve Il Genel Meclisi Adaylarini Tanitti

Cumhuriyet Halk Partisi Il Teskilati 16 Mart’ta Genel Baskanlari Kemal Kiliçdaroglu’nu agirlamaya hazirlanirken, Belediye ve Il Genel Meclis üyesi adaylarini düzenledikleri kahvaltili bir basin toplantisiyla kamuoyuna tanitti.

CHP, Belediye ve Il Genel Meclisi Adaylarini Tanitti

Demosan Otel’de gerçeklestirilen basin toplantisinda konusan CHP Merkez Ilçe Baskani Mustafa Cem Kagnici, bu toplantiyi 14 Mart Cuma günü Genel Baskan Yardimcisi Bülent Tezcan’in da katilacagi bir programla yapmayi planladiklarini ancak Genel Baskanlari Kemal Kiliçdaroglu’nun Pazar günü ilimize gelecek olmasi nedeniyle bu programi ertelemek zorunda kaldiklarini ve bu toplantiyi yapmayi uygun gördüklerini söyledi.
CHP Belediye Baskan adayi Merih Ünver’de, “Karamanli basi dik yasamali diyoruz ve bunun için bu çalismalari yapiyoruz. Bizim kaygimizda, askimizda Karaman diyoruz. Hep birlikte Karaman için çalisacagiz. Karaman halkinin mutlu, huzurlu ve refah içinde yasamasi için çalisacagiz. Dolayisiyla ben bizlere güç veren tüm basin mensubu arkadaslarima tesekkür ediyorum. Birlikte olmak Karaman için çalismak çok güzel bir duygu” diye konustu.
CHP Il Baskani Ahmet Ertugrul’da, “Biz toplumun önüne Karaman’i kucaklayan, tüm kesimlerini temsil eden bir kadroyla çiktik. Ama lokomatif çok önemlidir. Belediye Baskan adayimiz Merih Ünver, gerçekten Karaman’da bu bir özelestiriyse de ben bunu yapmak istiyorum. Bana bile çalisma azmi ve enerjisi verdi. Kendisindeki o yüksek enerjiyi ve tempoyu hepimiz birlikte gögüsledik. Ben hep son zamanlarda bunu diyorum. Iyi ki de Merih Ünver’i Belediye Baskan adayi yapmisiz. Insallah Karamanliyla da birlikte onu Karaman’a Belediye Baskani yapacagiz. Çünkü Karaman bir kadin eliyle yönetilmeyi hak ediyor” dedi.
Ertugrul, Karaman’da seçime giren siyasi parti baskanlariyla yaptiklari temiz seçim anlasmasini AK Parti’nin bozdugunu belirterek, “Bilindigi gibi Karaman’da Türkiye’ye örnek olsun diye bir anlasma yaptik. Yaptigimiz bu anlasmada çevre, gürültü kirliligi ve insanlari rahatsiz edecek kirlilik olusmasin diye böyle bir anlasma yaptik. Bu anlasmayla büyük çogunlukla diger partilerdeki arkadaslarimiz uydu. Ama biz imzaladigimiz akde uyalim diye sehrin degisik yerlerine resimler asmadik. Fakat AK Parti, kentin degisik yerlerine resimler asti. Çünkü anlasmamizda resimler asilmayacakti. Sadece herkes partisinin önünü bayraklayacak, partisinin adayinin ve Genel Baskaninin resmini asacakti. Bu kadarini bilmenizi istedigim için bunu açiklamak istiyorum. Ama onlarla yaptigimiz görüsmelerde dediler ki bizim kendi bilgimiz olmadan genel merkezin yaptigi bir çalisma dediler. Bizde keske sizin bu akdinizden Genel merkezinizin haberi olsaydi dedik. Bizim Genel Merkezimiz bize ragmen bir çalisma yapiyorsa ben ya bu isi birakirdim yada o çalismayi durdururdum diye de kendilerine ifade ettim” diye konustu.
Ertugrul, 16 Mart Pazar günü Karaman’a gelecek olan Genel Baskan Kemal Kiliçdaroglu’nun programiyla ilgili olarak da, “Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu, ikinci kez kentimize gelerek bizleri onurlandiriyor. Tabi Türkiye’nin bu kadar yogun gündeminde ana muhalefet partisi liderinin Karaman’a ikinci kez gelisinin bir anlami var. Umarim siz basin mensuplari bunu gözler ve bununla ilgili degerlendirmeleri yaparsiniz. Sizlerin araciligiyla Karaman kamuoyuna tekrar duyurmak istiyorum. 16 Mart Pazar günü saat 11.00’de Aktekke Meydaninda Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu, Karaman halkiyla bulusacak. Gördügünüz gibi her meslek grubundan meclis üyesi adaylarimiz var. Bu kadroyla Karaman’i yönetmeye talibiz. Yaptigimiz tüm çalismalar ve anketler CHP’nin Karaman’da seçimi alacagi yönünde” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284