CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu Karaman’da

30 Mart yerel seçimlerine sayili günler kala siyasi partilerin çalismalari yogunluk kazanarak artarken 17 Ocak Cuma günü Karaman, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nu agirlayacak.

CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu Karaman’da

Partililer tarafindan saat 12.30’da Konya yolunda bulunan eski Polisevi önünde karsilanacak olan CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu, buradan Kazim Karabekir Spor Salonuna geçerek aday tanitim toplantisina katilacak. CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu ile birlikte Genel Baskan Yardimcilari Gürsel Tekin, Umut Oran, Milletvekilleri, Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Akaydin ile Mersin Büyüksehir Belediye Baskani Macit Özcan ile çok sayida Il Baskani ve Ilçe Baskani toplantida hazir bulunacak.
Kiliçdaroglu’nun yapacagi konusma sonrasinda Belediye Baskan adaylarini tanitacagi ve ayni gün ilimizden ayrilacagi bilgi edinildi.
FIKRET ÜNLÜ KARAMAN’DA
Ilimiz siyaset arenasinda büyük yeri ve önemi bulunan Devlet eski Bakani Fikret Ünlü’nün 17 Ocak Cuma günü Karaman’a gelerek Kemal Kiliçdaroglu’nun aday tanitim programina katilacagi ögrenildi.
Kendisinden bilgi edindigimiz Fikret Ünlü, “Özledigim Karaman’a gelmek için büyük bir firsat yakalamis bulunuyorum. Sayin Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu’nun toplantisina katilacagim. Bazi kisi ve kuruluslarla görüsüp Belediye Baskan adayimiz Merih Ünver için oy isteyecegim. Bu çalismalarimdan sonra Ermenek’e geçecegim ve orada da bazi girisimlerim olacak” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284