CHP Il Kongresi Yapilacak

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Il Baskanligi kongresi 28 Nisan Cumartesi günü saat 11.00’de Yunus Emre Konferans Salonunda yapilacak.

CHP Il Kongresi Yapilacak
Kongreye CHP Genel Baskan Yardimcisi ve Istanbul Milletvekili Gürsel Tekin ile Karaman’dan sorumlu milletvekili Aykut Erdogdu ile Ayse Danisoglu katilacak.
Kongreyle ilgili olarak bilgi veren CHP Il Baskani Ahmet Ertugrul, “28 Nisan Cumartesi günü yapilacak olan kongremize sizlerin araciligiyla Karaman halkini davet ediyoruz. Kongremize Ankara Genel Merkez’den Genel Baskan Yardimcimiz Gürsel Tekin, gönüllü Karaman milletvekillerimiz Aykut Erdogdu ile Ayse Danisoglu katilacak. Ayse Danisoglu Karaman kökenli bir milletvekilimiz. Bunu da kamuoyuna duyururum. Eski bakanimiz Fikret Ünlü’de kongremize katilacaklar arasinda. Kongremizde genç, dinamik ve herkesi kucaklayan, herkesle barisik bir kadroyla partililerimizin önüne çikmayi düsünüyoruz. Çünkü önümüzdeki süreç hem Türkiye açisindan hem de Karaman açisindan önemli ve zor bir süreç. Ülkemizin önümüzdeki günlerde en çok CHP’ye ihtiyacinin oldugu günler olacaktir. Gerek Karaman’in gerekse ülkemizin bu ihtiyacini karsilamak adina biz güçlü bir ana muhalefet partisi olmak zorundayiz. Kongremizin Karaman’a ve ülkemize hayirlar getirmesini diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284