CHP Kadin Kollari Baskani Inan: “Gidilmedik Yer, Çalinmadik Kapi, Sikilmadik El Birakmayacagiz”

Cumhuriyet Halk Partisi önümüzdeki yil yapilmasi düsünülen yerel seçimler için kollari sivadi.

CHP Kadin Kollari Baskani Inan: “Gidilmedik Yer, Çalinmadik Kapi, Sikilmadik El Birakmayacagiz”

Konuyla ilgili olarak CHP Kadin Kollari Baskani Meral Inan yaptigi açiklamada, “Türkiye’nin kadin profilini çikarmak, kadinlara yönelik yerel ve genel kadin politikalarinin olusturulmasina ve gelistirilmesine katki sunmak, bölgesel sorunlar ve çözüm önerilerine ulasmak, yöre halkiyla bulusmak ve yerel seçimler öncesi güçlü bir kadin örgütü olusturabilmek amaciyla kadin Kollari MYK ve Kadin Kollari Genel Baskanimiz Hilal Dokuzcan öncülügünde baslayan Cumhuriyet Halk Partisi Kadinlari Anadolu yollarinda 7 ayda 7 bölge çalismamiz tüm hiziyla devam etmektedir. Bu çalisma kapsaminda düzenlenen 8–9–10 Kasim 2.Il Baskanlari esgüdüm toplantisi ile bölge çalismalarinda etkinligi artirmak, örgüt içinde iletisim ve esgüdüm saglamak, dayanisma ve yardimlasma ruhunu artirmak ve umudu inanci ve güveni örgütlemek amaciyla 7 ayda 7 bölge çalismasinin 7 ayda Il çalismalari ile güçlenmesine karar verdik. Bu dogrultuda;
-Ortak Hedef
- Ortak Söz
- Ortak Eylem
- Ortak Davranis
Biçimi gelistirmek öne çikmaktadir. Dolayisiyla il ve ilçelerde yapilacak çalismalarin arttirilmasi ve es zamanli olmasi önemli hale gelmektedir. Bunun içinde 7 ayda 7 bölge çalismasi 7 ayda Illere, uygulanabilecek hale getirilmis ve illerin 7 aylik çalisma planlari ve programlari il baskanlari toplantimizda hazirlanmistir. Bu çalismadan sonra 7 ayda ilçe,7 ayda mahalle,7 ayda sandik çalismasina geçilecektir. Burada hedef seçimlerin iki ana unsuru olan Kadinlar ile sandigi bir araya getirecek bir çalismayi en etkin biçimde gerçeklestirmektir.
Türkiye’nin dört bir yaninda, 15 Kasim Persembe gününden itibaren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtigi yolda yürümekten onur duyan CHP’nin tüm il kadin kolu baskanlari, ilçe kadin kollarinin baskanlari ve kadin kollarimiz ile birlikte tek ses, tek yürek oluyoruz. Tüm Iller,’’Yerel seçimlere giderken 7 ayda Iller’’ çalismamizi baslattik. Gidilmedik yer, çalinmadik kapi, sikilmadik el birakmayacagiz. Çalismalarimiz boyunca ana vurgumuz Esit Temsil Esit Katilim talebimizi artirmak, kadinin sesini çogaltmak ve bu sesi paylasmak olacak. Yasadigimiz tüm olumsuzluklara karsi umudu inanci ve güveni örgütlemek birincil görevimizdir. Ülkemizin her seyden çok birlige ve bütünlüge, sevgiye ve saygiya ihtiyaci var. Daha mutlu daha huzurlu bir hayat için tek ses, tek güç, tek yürek olmaya ihtiyaç var. Bu güç kadinlardan gelecek. ANA-dolu’nun kadinlarindan. Basaracagiz. Sol açik yola çik. Haydi kadinlar Baris-Bolluk-Bereket için siyasete” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284