CHP Kadin Kollari Genel Baskani Dokuzcan, Karaman’da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadin Kollari Genel Baskani Hilal Dokuzcan, kadinlarin bir ülkenin geleceginde söz sahibi olmasi ve siyasette aktif görev almalarinin çok önemli oldugunu belirterek, kadinlarin partileri iktidara getirdigi gibi, iktidardan da götürdügünü söyledi.

CHP Kadin Kollari Genel Baskani Dokuzcan, Karaman’da

“CHP Kadinlari Anadolu Yollarinda” sloganiyla, kadina siddet, terör olaylari, kadinin siyaset üzerindeki etkisi gibi konulari anlatmak amaciyla Türkiye turuna çikan CHP Kadin Kollari Genel Baskani Hilal Dokuzcan ve Merkez Yürütme Kurulu üyeleri, Karaman’a geldi. Partisinin il binasinda basin toplantisi düzenleyen Dokuzcan, 'CHP Kadinlari Anadolu Yollarinda' projesi hakkinda bilgi verdi. Proje kapsaminda 7 bölgeyi gezeceklerini anlatan Dokuzcan, “8 Temmuz’da göreve geldikten sonra yönetim kurulu üyelerimizle CHP Kadinlari Anadolu Yollarinda 7 ay 7 bölge adi altinda bir çalisma baslattik. Bu süre içerisinde güçlü bir kadin örgütü yaratmanin önemini hem saglamak, hem bunu aktarmak hemde yaklasan yerel, genel ve Cumhurbaskanligi için gerçekten etkin, verimli ve güçlü bir kadin örgütü kurmak için ne yapmamiz gerektigini planladik. Çalismamiz Çorum’dan basladi. Anadolu’nun yollarinda yol alirken aslinda Türkiye’nin Anadolu’nun kadininin duygusunu, sevdasini ve düsüncelerini tasiyoruz" dedi.
Dokuzcan, “Bizim cografyamizda kadin olmak zor. Iktidarin sikistiginda kadin ve çocuk üzerinden yaptigi bir siyaset anlayisi var. Yurdumuz Anadolu, siyasette ve iktidarda ise ne yazik ki, baba dolu. Kadin politikasina girdiginizde sirf kadin olmaktan kaynakli sorunlar dile getirilmekte, erkeklerin egemenligi içerisinde kendine bir yer açmaktadir. Kadinlarin sorunu ortak. Çözüm ne yazik ki iktidar partisinden gelmiyor” diye konustu.
Kadin Kollari Genel Baskani Hilal Dokuzcan’in, partisinin il binasinda yaptigi toplantida, Il Baskani Ahmet Ertugrul, merkez ilçe baskani Mustafa Cem Kagnici ile Kadin Kollari Baskani Meral Inan ve partililerde hazir bulundu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284