Chp Milletvekili Adayi Ünlü: Karaman Halki En Dogru Karari Verecek

12 Haziran seçimlerine saatler kala Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayi Fikret Ünlü, seçim çalismalarini bugün yapacagi ziyaretlerle sonlandiracak.

Chp Milletvekili Adayi Ünlü: Karaman Halki En Dogru Karari Verecek

10 Haziran Cuma günü Ermenek ve Güneyyurt’ta yapilan mitinglerle seçmene hitap eden Ünlü’ye her iki bölgede de yogun ilgi vardi.
Ünlü, yogun bir tempoda geçen bir seçim süreci yasadiklarini belirterek, “Karaman’da esnaf, isçi, emekli, çiftçi tam bir dert küpü.

Dokundugunuz zaman bin ah isitiyorsunuz. Ortak çalismalarla, dayanismalari bu sorunlari gögüsleyebilecegimizi anlatiyorum hemserilerime. Önemli olan hepimizin yani tüm adaylarimizin tek amacinin vatandaslarimiza hizmet etmek oldugunu anlatiyorum.

Bu sorunlarin üstesinden gelecek durumdayiz. Tabi burada yerel yönetiminde yapabilecegi isler var. Sanayi bölgesi suan terk edilmis bir bölge konumunda. Belki isyerlerinde insanlarin isi gücü, yaptiklari üretimler var. Ancak bunun yaninda disarisi adeta kaderine terk edilmis gibi. Buraya park bahçe yapilabilir, çay bahçeleri yapilabilir. Çok kötü bir görünüm var. Yerel yönetimin buraya biran önce hizmet götürmesi gerekiyor” dedi.

Ünlü, yaptigi seçim çalismalari sirasinda kendisine gelen tepkilerle ilgili olarak ta, “Vatandasa anlattigimiz projelerden yararlanmasi gereken insanlarin inanmasi güçlesiyor. Bütün mesele bu. Sayin Basbakanimiz inandi. Maliyesi, hazinesi biliyor. Bu paralarin ödenebilecegini. Ama ne yazikki bu haklardan yararlanma sansina sahip olan insanlarin anlamasi zorlasiyor. Beni üzen tek konu bu. Ben vatandasa bize oy verin diye de söylemiyorum. Aksam televizyonda liderler konusurken sizi ne kadar ilgilendiriyor. Ona göre dinleyin, oyunuzu ona göre verin diyorum. Sayin Basbakan’in söylemlerinden hareket ederek politika yapiyorum Karaman’da” dedi.

Ben Olsam proje kampanyasiyla ilgili olarak ta Ünlü, “Bugüne kadar 250’ye yakin proje geldi. Benim burada amacim zaten ortak bir fikir olusturabilmek. Yada Karaman’in genel ihtiyaçlari nedir, neyi talep ediyorlar. Onu bulabiliyor muyuz diye böyle bir yarisma açtik. Karaman’in ihtiyaçlari açisindan çok önemli bir envanter ortaya çikmis oldu. Bende kullansam, kullanma sansina sahip olmasamda gelen arkadaslara vermek isterim. Yerel yönetime veya Valilige birakmak isterim” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284