CHP, Seçim Çalismalarini Degerlendirdi

CHP Il Teskilati Karaman’da yapilan seçim çalismalarini düzenledigi bir basin toplantisiyla degerlendirdi.

CHP, Seçim Çalismalarini Degerlendirdi

Bir Otelde gerçeklesen toplantiya Devlet eski Bakani Fikret Ünlü, CHP Il Baskani Ahmet Ertugrul, Belediye Baskan Adayi Merih Ünver ile Il Yönetim Kurulu üyeleri ve gazeteciler katildi.
Toplantida konusan Il Baskani Ahmet Ertugrul, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak Karaman’da bizim rakibimiz AK Partidir. Insallah onlari da geçip Karaman Belediye Baskanligi alacagiz” dedi.
Belediye Baskan adayi Merih Ünver’de yaptigi konusmada, “Eylül ayinin basindan beri Karaman’i adim adim geziyoruz. Karaman’da bu mücadeleyi verip, çalismamizin karsiligini halkin takdir edecegini umuyoruz. Basladigimizda söylemistik. Her eve gidecegiz, her göze bakip, her sese kulak verecegiz dedik. Karaman’i yönetirken de bunu böyle yapacagimizi beyan ettik. Biz Karaman’i halkla birlikte yönetecegiz dedik. Karaman’in her noktasina gitmeye çalistik. Sanayide gördügümüz ilgi muhtesem. Baslangiçta kim oldugumuzu bilmiyorlardi ve bu nedenle kapilarini tedirgin açiyorlardi. Simdi ise o kapilar ardina kadar açiliyor. Siyasi düsüncesi ne olursa olsun herkese esit mesafede yaklasiyoruz. Ipi gögüslemek için önümüzdeki 10 günlük süreyi çok iyi degerlendirerek Karaman’a sosyal belediyecilik anlayisini getirmeyi istiyoruz” dedi.
Devlet eski Bakani Fikret Ünlü’de, “Karaman basinini tarafsiz ve objektif yayinciligindan dolayi kutluyor, kendilerine tesekkür ediyorum. Ikinci tesekkürüm Karaman’daki siyasi parti baskanlarina. Önceden anlasip seçim kurallarina uyduklari için. Bizim Karaman’da birlik ve beraberlige ihtiyacimiz var. Tabi bu bir hizmet yarisi ve bende bu yarista partimin adayina destek olmak için bugün buradayim. Merih Ünver’in Karaman için canla basla çalisacagina inandigim için onun yanindayim ve kendisine kefilim. Karaman’a hizmet açisindan beni aratmaz diye her yerde söylüyorum. Çünkü becerisini biliyorum. Çevresini taniyorum. Hele birde kadin oldugu için Karaman’a kadin eli degerse hepimizin bundan karli çikacagina inaniyorum. Genel politikalar hakkinda bir sey söylemeyecegim. Ne olup bittigini zaten hepiniz biliyorsunuz. Bizim için asil olan Karaman’a hizmet etmektir. Bunu da vatandasimiza anlatarak takdir toplamaktir. Ben siyasi geçmisimde hiç kimseye kötü gözle bakmamis ve hiç kimsenin aleyhinde kötü konusmayan birisiyim. Hepimizin bir siyasi görüsü ve fikri var. Ama hepimizin genel amaci Karaman’a hizmettir. Bu bakimdan ben buradayim. Merih’e sonuna kadar güveniyorum” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284