CHP’de  İkinci Kağnıcı Dönemi Başladı

Türkiye genelinde yapılan Merkez İlçe ve İl Başkanlığı Kongreleri bir bir biterken geçtiğimiz hafta sonu yapılan genel kurul sonucunda tek liste halinde seçimlere katılan Mustafa Kağnıcı İl Başkanlığına getirildi. 

CHP’de  İkinci Kağnıcı Dönemi Başladı

Parti binasında yapılan devir teslim töreninde bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partililer birlik ve beraberlik ruhu içinde çalışacakları açıklandı. Şimdiye denk İl Başkanlığını sürdürmekte olan Kadir Ergin: “Uzun zamandan beri Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarılı olması için çalışan ekibim ile birlikte yeni yönetime gelen Mustafa Kağnıcı ve arkadaşlarının yanında olacacağız. Çok çalışıp Türkiye’nin içinde bulunduğu kaos’dan kurtarmalıyız  bu vesile ile Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş kişileri çalışmaya davet ediyorum” dedi. 
Mustafa Kağnıcı: “Hali hazırda görev yapan tüm arkadaşlara Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanımız Kadir Ergin’in şahsında CHP bayrağını en üst seviyelerde götürmüş partililerimize teşekkür ediyorum. Sizinde bildiğiniz gibi bu benim ikinci İl Başkanlığına seçilmemdir ayrıca bu parti beni milletvekili adayı olmamı sağladı. İşimiz çok zor kuvvetler ayrımı ve yargı büyük darbeler aldı. Parlamenter sisteme geçerek demokrasiyi  rayına  oturtmak gerekiyor, bu azimle sizden alacağım destek ve gayretlerle daha da başarılı olmak için birlik ve beraberlik içerisinde başarılı olacağımıza inancım tamdır” dedi. 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284