CHP’den Askıda Bilet Kampanyası

CHP İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı, Ramazan Bayramı’nda gençlerin evlerine gidebilmelerine yardımcı olabilmek için başlattıkları askıda bilet kampanyası hakkında açıklamada bulundu.

CHP’den Askıda Bilet Kampanyası

Başkan Kağnıcı, “Bu bayramda üniversiteliler sevdiklerinden uzak kalmasın, büyüklerimizden "Nerede o eski bayramlar" serzenişini yüzyüze duyabilelim diye: Mesafeleri kısaltan bir hareket; "Askıda Genç Bilet" dayanışma ağımızı başlatıyoruz! Umudu sevgiye çevirme vakti. Gençlik Kollarımızın başlatmış olduğu Askıda Bilet kampanyasına destek olmak isteyenler www.askidagencbilet.com adresinde geleceğimiz olan gençlerimize destek olabilirler.

Bu kampanya ile ülkemizin geldiği noktanın vahimliğini görmüş oluyoruz maalesef. Saray gençlerimize Dünya’yı gezin, görün diye tavsiyede bulunurken bizim gençlerimiz bayramda evlerine ailelerinin yanına nasıl gideceklerini düşünüyorlar. Sadece ulaşımı düşünmüyor gençlerimiz okudukları şehirlerde yetersiz yurt sayısı sebebiyle barınma sorunlarını düşünüyorlar. Ensflasyon ile mücadele eden ailelerinin göndereceği kısıtlı harçlığı nasıl iktisatlı kullanacaklarını düşünüyorlar. Bütün bu geçim sıkıntısının içinde gençlerimizden geleceği inşa etmelerini bekliyoruz. Evet saraydan pembe panjurlu evlerde yaşadığımız görülüyor olabilir ama gerçekler bambaşka maalesef bizim çocuklarımız Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ülkemizi emanet ettiği gençlerimiz daha iyi yaşam koşulları için ülkemizi terk etmeyi istiyorlar. Onlar bunu keyiflerinden istiyorlarmış gibi düşünenler sanki bu cennet vatan kendi şirketleriymiş gibi kapıyı gösteriyorlar evlatlarımıza.

Gençlerimizin demokrat amcaları Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı iktidarımızda gençlerimiz geçim derdinde olmayacaklar. Barınma sorunlarını çözeceğiz. Gençlerimiz yurt dışına gidecekler evet ama ilim için bilim için gidecekler. Ülkemizi refaha gençlerimiz ile ulaştıracağız. Liyakat eses olacak devlette dayısı olan, iktidar partisinde torpili olan değil hak edenler, o işin uzmanı olanlar görevler alacaklar ve ülkemize hizmet edecekler. 3-5 maaş alan liyakatsiz yandaşlara son vereceğiz. Türkiye yeniden yaşanılacak bir ülke olacak.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284