Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karaman İçin Şahin Dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Grup toplantısında 9 büyükşehir ve 11 ilin başkan adaylarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karaman İçin Şahin Dedi

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Erdoğan, Karaman’da da değişime giderek mevcut başkan Ertuğrul Çalışkan’ın yerine Mahmut Sami Şahin’i Belediye Başkan adayı gösterdi.

Meclisteki aday açıklama törenine Başkan adayı Mahmut Sami Şahin’in yanı sıra, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Milletvekilleri Recep Şeker, Selman Oğuzhan Eser, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er,  Kadın Kolları Başkanı İmiş Gönenç, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale’de katıldı.

1971’de Karaman’da doğan Mahmut Sami Şahin, ilk ve orta öğrenimini Karaman’da tamamladı. Selçuk Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu, aynı üniversiteden yüksek lisans derecesi ve formasyon eğitimi aldı. Bir süre devlet memurluğu ve özel sektörde yöneticilik yapan Şahin, kurmuş olduğu kendi şirketi ile hidrolik sektörü ile iştigal etti. Savunma sanayii ile ilgili bazı projelerde çözüm ortağı olarak yer aldı. Hidrolik ve Endüstri 4.0 konularında seminerler verdi. Mevlana Kalkınma Ajansı, TÜBİTAK ve Gençlik ve Spor Bakanlığı projelerinde koordinatörlük, TÜBİTAK MAM Robotik Kümelenme Grup üyeliği ve İNNOPARK KOBİ Mentör Projesi komite üyeliği görevlerinde bulundu. AK Parti Meram İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, ilçe sekreterliği, Meram Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği, Meram Belediye ve Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği ve Ak Parti Büyükşehir Meclis Grup Başkan Vekilliği görevlerini yürüttü. Çeşitli STK’larda da aktif görev alan Mahmut Sami Şahin, evli ve 4 çocuk babasıdır.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hemşeri
Hemşeri - 5 yıl Önce

Güzelim Karamanımız artık sadece büyük bi köy oldu, toz toprak beton içinde bi köy! Kuş uçmaz kervan geçmez tren işlemez geri kalmış bi köy malesef. 15 senedir akp belediyeleri sağolsun!!

SIRADAKİ HABER

banner284