Deva Partisi Karaman’da Teşkikatlandı

Deva Partisi Karaman Kurucu Heyeti yemekli bir organizasyonda basın mensupları ile buluştu.

Deva Partisi Karaman’da Teşkikatlandı

04 Eylül 2020 Cuma akşamı saat 18’de gerçekleştirilen toplantıya ev sahipliği yapan DEVA Partisi Karaman Teşkilatı basın toplantısında Karaman İl Kurucu Başkanı ve İl Kurucu Heyetini tanıttı. 

“Türkiye genelinde 18 komisyon ile teşkilatlanma sürecini sürdürüyoruz” diyen DEVA Partisi, Kurucular Kurulu Üyesi Furkan Aydoğan Karaman ile birlikte 69 il başkanın belirlendiğini söyledi. 
Aydoğan “Deva Partisi %20 Gençlik Kotası ile Gençlere Önem Veren Bir Partidir”
Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamını Karamanlılara iletmek üzere basın mensuplarıyla paylaşan ve süreç hakkında açıklamalarda bulunan Kurucular Kurulu Üyesi Aydoğan konuşmasında “Artık ilçe teşkilatlanmaları ile birlikte kongre sürecine girmiş bulunmaktayız. Türkiye geneli çok yoğun bir ilgi var partimize. Karaman’da da çok yoğun bir ilgi görmekteyiz. Bu ilgiye binaen Karamanlı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Karaman Kurucu Heyetimiz genç, dinamik ve azimli bir ekiptir. Kurucu İl Başkanımız ve Kurucu il Heyetimizi tebrik ediyoruz” dedi.

Demirer “Teşkilatlanma Listeleri Oluştururken Toplumun Her Kesiminden İnsanları Sürece Katmak İstiyoruz”
Karaman İli DEVA Partisi İl Başkanlığı için 180 başkan adayı başvurusu olduğunu söyleyen ve konuşmasına kendisini tanıtarak başlayan İl Başkanı Mustafa Burak Demirer ise konuşmasında partisinin Karaman programı, izleyecekleri yol planı ve teşkilat yapısı hakkında bilgiler verdi. Partide toplumun her kesimine yer vereceklerini ifade eden İl Başkanı Demirer konuşmasında “Ülkenin ve Karaman'ın sorunlarını biliyoruz. İnsanları seçerken, meslek anlamında işini hakkıyla yapan, siyasi düşünce açısından da görüş olarak ülkenin tümünü kucaklayacak kişileri seçmek istedik. Yönetim kurulunu oluşturma sürecimiz halen yoğun bir çalışma temposuyla devam ediyor. Toplumun her kesiminden, her düşünceden çok yoğun ilgi var” ifadelerine yer verdi. 

Abdullah Özdal, Halit Semen, Soner Arı ve Muhammet Nuri Yaşar isimlerinin yer aldığı İl Kurucu Heyetinin tanıtımı sonrasında soru – cevap kısmına geçildi. 

“Yapılan anket çalışmaları değerlendirildiğinde DEVA Partisi ittifaka sıcak bakıyor mu” sorusu üzerine açıklamada bulunan DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Furkan Aydoğan “Bu soru seçimler için soruluyorsa şu an gündemde bir seçim yok. Ancak önümüzdeki günler için soruyorsanız bu soruyu bu ittifakı DEVA Partisi olarak milletimizle gerçekleştireceğiz” dedi. Haber: Senem YAVUZASLAN 


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284