Ekonomi Bakani Nihat Zeybekçi: “Koalisyon Için Sartlarimiz Yoktur Ve Olmayacaktir”

Ekonomi Bakani Nihat Zeybekci, `Koalisyon için baskalarinin dedigi gibi ne renkli çizgilerimiz, ne de on dört tane sartlarimiz yoktur ve olmayacaktir` dedi.

Ekonomi Bakani Nihat Zeybekçi: “Koalisyon Için Sartlarimiz Yoktur Ve Olmayacaktir”

Karaman’da partisinin verdigi iftar yemeginde konusan Bakan Zeybekci,"Bizim hiçbir renkli çizgimiz yoktur. Baskalarinin dedigi gibi ne renkli çizgilerimiz, ne de üç tane bes tane nede on dört tane sartlarimiz yoktur ve olmayacaktir. Bizim çizgimiz millettir. Bizim çizgimiz devlettir, bizim çizgimiz vatandir, bizim çizgimiz bayraktir. Bu bilinçle de hükumetimiz, basbakanimiz, partimizin yetkili kurullari bu görüsmelere baslamistir. Insallah hayirli olur. Milletimizin menfaatine neyse o olur. Ama ümidimiz bazen kiriliyor. ‘Her seyde ön sartimiz kalmadi artik diye, ana muhalefet partisinin genel baskani böyle diyor, ayni gün birisi bir parti bir milletvekillini kontrol edemiyor, gidiyor mecliste soru önergesi veriyor. Bakin buna tek kelimeyle hem cahillik denir, hem cehalet denir, hem hiçbir sey bilmiyor denir. Bir de en kötüsü ney biliyor musunuz, bir de bilmedigini bilmemek vardir. Mecliste sanki her sey bitti, asgari ücret bin 500 lira olsun diye kanun teklifi veriyor. Asgari ücret kanunla belirlenmez be cahil, asgari ücretin belirlenecegi yer Türkiye Büyük Millet Meclisi degildir" diye konustu.
“VERDIGI SÖZÜ TUTAN TEK BIR PARTI VARDIR, O DA AK PARTIDIR”
Bakan Zeybekci, "Buradan AK Partililer olarak söylüyorum, bu ülkede basi dik, alni açik, verdigi bütün sözleri tutan, bu ülkede bir tek siyasi parti varsa; o da AK Parti'dir. Çünkü biz birilerinin yaptigi gibi nasil olsa bu millet bize iktidar vermeyecek, bu arada ortalik karissin deyip laf edenlerden olmadik ve olmayacagiz. Allah'in izniyle emeklilerin yüzünü güldürecek emekli maaslarini Türkiye’yi büyüterek arttiracak olan da yine AK Parti hükumetidir. Asgari ücreti de arttiracak olan yine AK Parti'dir. Millette böyle düsünüyor" dedi.
“TÜRKIYE HÜKUMETSIZ KALIR ISE, TÜRKIYE YINE MILLETE GIDER”
Bakan Zeybekci, "Eger bu ülke bizim bu kadar pozitif yaklasimimiza, bizim bu kadar ön sartsiz yaklasimimiza ragmen bunlarin bu haris davranislari, bunlarin ucuz siyaset ve ayak oyunlari ile Türkiye hükumetsiz kalirsa Türkiye yine millete gider. Millet ise bu dügümü aslanlar gibi çözer. AK Parti olarak tekrar bu millete gitmekten asla ve asla yüzümüzü geri çevirmeyiz. Isin sahibi o, mülkün sahibi o, her seyin sahibi o, millete gitmeye biz haziriz. Bizim yapacaklarimiza ve yaptiklarimiza onlarin hayali bile yetmez. Bu devasa Türkiye’den korktuklari için diyorlar ki biz muhalefette kalacagiz. Evet, sizi bu millet ilelebet muhalefette birakacak, sen merak etme" diye konustu.
Bakan Nihat Zeybekci, iftar yemeginin ardindan Tartan Konagina geçerek burada Karamanli sanayici ve is adamlari ile bir araya geldi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284