Elvan Taseli’den Seslendi: Karaman’in Herbir Kösesi Tüm Yatirimlardan Payini Alacak

Ramazan ayinin basindan beri Karaman sehir merkezinde yürüttügü esnaf ve vatandas ziyaretlerine Taseli bölgesinde de devam eden AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu baskani Lütfi Elvan, Ermenek’te Il Özel idaresinin bölge muhtarlari için düzenledigi iftar programina katildi.

Elvan Taseli’den Seslendi: Karaman’in Herbir Kösesi Tüm Yatirimlardan Payini Alacak
Il Özel Idare Sekreteri M,. Salih Baldiz, Sariveliler Kaymakami Eyyüp Özdemir,  Ilçe ve belde belediye baskanlari, il genel meclisi üyeleri ile bazi daire müdürlerinin de katildigi iftar yemeginin ardindan köy ve bölge sorunlarinin tartisildigi bir de toplanti yapildi.
Toplanti daire müdürlerinin, bölgede yapilan yatirim çalismalari hakkinda muhtarlari bilgilendirmesinin ardindan karsilikli soru ve cevaplar esliginde devam etti.
Lütfi Elvan, yapilan ve devam eden tüm çalismalarin takipçisi oldugunu, Karaman’in hiçbir bölgesinin yatirimlar konusunda bir digerinden geri kalmayacagina özellikle vurgu yapti.
Karaman genelinde ciddi bir sorun olan sulama konusu için ise 15 milyon TL bir ödenek ayrildigini söyleyen Elvan, Taseli bölgesi basta olmak üzere Karaman genelinde tüm sulama taleplerinin karsilanacagini sözlerine ekledi.
Taseli bölgesinin birçok açidan zor ve çetin sartlara sahip bir bölge oldugunu dile getiren Elvan, yöre halkinin bütün sorunlarini yakindan bildiklerini ve bu konuda tüm vatandaslarimizin da destegi ile bu sorunlari çözeceklerini söyleyerek her zaman kendilerine destek olan hemserilerine tesekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284