Elvan’a 24 Saat Yetmiyor

Karaman’daki çalismalarina hiz kesmeden devam eden TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu baskani Lütfi Elvan, Karaman’da devam eden basta altyapi çalismalari olmak üzere yürütülen tüm faaliyetleri çok yakindan takip ettigini ifade etti.

Elvan’a 24 Saat Yetmiyor
Gündüz AK Parti teskilat mensuplari ile sivil toplum örgütlerini, basin ve yayin kurulusu temsilcilerini, sanayici ve isadamlari ile esnaf ve vatandaslari ziyaret ederek onlarla hasbihal eden, sorunlarini dinleyen Elvan, katildigi iftar programlari ile de Ramazanin manevi atmosferini Karaman’da dolu dolu yasadigini dile getirdi.
Önceki gün sehir merkezinde bulunan belediye ishanindaki esnaf ve vatandaslar ile beraber olan Elvan, ardindan sulama birligi, eczacilar odasi ve hizmet-is sendikasini ziyaret etti.
Karaman’da faaliyet gösteren basin yayin kuruluslarinin temsilcileri ilede her firsatta birarada olan, onlarin sorun ve taleplerini dinleyen Elvan, bu kapsamda Genç TV- Radyo ile Direnis gazetesi ve Karamanin sesi internet portalini da ziyaret etti. Antrenman sezonunu açan Karaman Belediye sporun çalismalarini da bir müddet takip eden Elvan, Mersin bölgesi grubuna dahil edilen Karaman Belediyespor’un Konya bölgesine alinmasi için Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’i aradi.
OSB’de faaliyet gösteren Ani ve Simsek Bisküvi fabrikalarini da gezen Elvan, Simsek bisküvinin Türkiye’de bir ilk olan yeni ve modern fabrikasini da inceledi. Il Özel idaresi ile Karaman Belediyesinin merkez köy ve mahalle muhtarlari için verdigi iftar programina katilan Elvan, gündüz programlarinin yogunlugundan dolayi inceleme firsati bulamadigi altyapi ve yol çalismalarini da gece sahur vaktine kadar tüm sehri adim adim dolasarak inceledigini ifade etti ve 24 saatlik zaman diliminin kendisine yetmedigini dile getirdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284