Erkan Tan’la Baskent’in Konugu Fikret Ünlü Oldu

TV8 ekranlarinda her sabah gülen yüzüyle evlerimize konuk olan Erkan Tan’in hazirlayip sundugu “Baskentten” programinin konugu Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Milletvekili adayi Fikret Ünlü oldu.

Erkan Tan’la Baskent’in Konugu Fikret Ünlü Oldu

Erkan Tan, Spordan sorumlu Devlet Bakani döneminde Galatasaray’in UEFA sampiyonu oldugunu hatirlatmasi üzerine Ünlü, “Zamanimizda sporda altin yillar olarak tanimlandi. O dönem bütün spor dallarinda üstün basarilar elde edildi. Hiç unutulmayacak dönemlerdir o günler” dedi.

Inan Kiraç’in CHP’nin birinci parti olacagi sözleri üzerine Basbakan Erdogan’in bir isadaminin böyle sözler söylemesinin büyük risk tasir demesi sözleriyle ilgili olarak Ünlü, “Bir basbakan böyle sözler söyler mi. Bir ülkenin Basbakani söylenen her seyi hos görecek. Tüm karsi direnisleri, söylemleri anlayisla karsilayacak. Seçim gezilerim nedeniyle çok yogun çalistigim için medyayi çok fazla takip edemiyorum. Gittigim yerlerde vatandaslar söylüyor bana Basbakan sunu söyledi. Böyle konustu felan diye basliyoruz biz konusmalara. Nasil siyaset, devlet bu kadar yipratiliyor inanamiyorum. Ben kahvelerde, köylerde bunlari gögüslemekle mesgulüm. Ne yazik ki Basbakan’i savunmak durumunda kaliyorum. Benim siyasi üslubum geregi hiçbir siyasi partiyi, liderini elestirmiyorum. Karaman’da da diger siyasi partilerden aday arkadaslarimla birlikte bir kampanya yürütüyoruz. Karaman’in namina, sanina yarasir bir kampanya sürdürüyoruz. Basbakan’in söyledikleri hos degil. Basbakan tehdit ediyor sanki digerlerine uyari gönderiyor gibi. Zaten böyle bir korku imparatorlugu kuruldu yasaniyor toplumumuzda. Ben bunu her asamada görüyorum” dedi.

Basbakan’in çilgin projelerinin Karaman’da nasil degerlendirildigi sorusuna Ünlü, “Benim vatandaslardan tek istegim var. CHP oy verin bana oy verin demiyorum. Sayin Basbakan veya diger liderler televizyonda konusurken sizi ne kadar ilgilendiriyor. Sizin için ne söylüyor. Bu kanal sizi ne kadar ilgilendiriyor. Ankara’ya yapilacak olan büyük hayvanat bahçesi sizi ne kadar ilgilendiriyor. Yani Karaman’da, Türkiye’de hayvancilik ölmüste yani can çekisiyor. Süt 50 kurus. Bütün köylerde çiftçi kan agliyor. Bankalara borcu olmayan çiftçi yok. Bunlar varken sizi ne kadar ilgilendiriyor. Basbakan’in o çilgin projelerini ben Karaman’da anlatarak sizi ne kadar ilgilendiriyor ona göre bakin diyorum. Akilli proje yapmak varken bu çilgin projelere ne gerek var” diye konustu.

Ünlü, CHP’nin insan odakli projeler ürettigini belirterek, “Sayin Basbakan tünel, çilgin proje hayvan bahçesi gibi projeler yapacaklarini söylüyor. Bizde aile sigortasi, fakir fukarayi destekleyecegiz. Çiftçinin mazotunun fiyatini yariya indirecegiz. Esnafi, emekliyi destekleyecegiz diyerek tamamen insan odakli projeler üretiyoruz. Sayin Basbakan’in yüz ifadesinden ben CHP’nin ilerlemekte oldugunu, birinci parti olmaya dogru yol aldigini bir spor adami olarak çok rahat görüyorum” dedi.

Ünlü’nün 35 dakika süren programda yaptigi konusmalar Türkiye genelinde Karamanlilar ve diger izleyiciler tarafindan begenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284