Ermenek’e Çikartma Yapan CHP Adayi Sezen: Ermenekli Hemserilerim Beni Bagirlarina Bastilar

1 Kasim seçimlerine kisa bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayi Av. Saim Sezen, isi siki tutarak ilçe, belde ve köy gezilerini sürdürüyor.

Ermenek’e Çikartma Yapan CHP Adayi Sezen: Ermenekli Hemserilerim Beni Bagirlarina Bastilar

Geçtigimiz gün Ermenek’e çikartma yapan Avukat Sezen burada Evgin, Çamlica, Eskice, Kayaönü, Görmeli, Yalindal, Ikizçinar, Çatalbadem, Zevye, Gökçekent ve Kazanci bölgelerindeki halkla bulustu.
CHP heyeti coskulu bir karsilamanin ardindan sonra yapilan görüsmelerde vatandaslarin sikintilarinin çözümünün CHP iktidarinda oldugunu anlatmaya basladiklarinda; sözlerinin sik sik kesilerek sizler bize 7 Haziran’da bunlari en güzel sekilde anlatmistiniz ama bizler mevcut iktidar tarafindan aldatildik. Bize vaat etmis olduklari sözlerin hiç birini yerine getirmediler. Tarim politikalari bakimdan AKP’ye siyasi tutarsizlik bakimindan MHP’ye kizginiz Ermenek’in Karaman'in ve Türkiye'nin kurtulusunun CHP iktidarinda oldugunu simdi gayet iyi anladik. Hiç kuskunuz olmasin hep beraber el ele vererek adayimiz Saim Sezen'i Ankara'ya Partimizi de iktidara tasiyacagiz ve makûs talihimizi yenecegiz, bu konuda kararliyiz. Simdi CHP zamani simdi Baris zamani simdi Kardeslik zamani simdi emegin, çiftçinin, köylünün, madencinin söz söyleme zamani diyerek CHP heyetini Ermenek Ilçemizin diger bölgelerine sevgi ve coskuyla ugurladilar.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284