Eryigit: Köye Dönüstürülen 5 Kasabamizin Sorunlari Bizim Sorunlarimiz

30 Mart’ta yapilacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Meclis üyeligi adayi olan ve birinci sirada yer alan hemserimiz Avukat Ramazan Eryigit, geçtigimiz günlerde gazetemize gelerek bir dizi söylemlerde bulundu.

Eryigit: Köye Dönüstürülen 5 Kasabamizin Sorunlari Bizim Sorunlarimiz

Eryigit, “1985 Karaman Yesildere dogumluyum ve halen Karaman’da serbest avukat olarak çalismaktayim. Ailemden, egitim- ögretim hayatimdan ögrendiklerim ve edindigim sorumluluklar neticesinde sosyal demokrat ve halkçi bir politik çizgide Atatürk’ün Türk halkina gösterdigi muasir medeniyet seviyesine ulasma mücadelesine katilma bilinci ile sosyal ve siyasal bir karar olarak 30 Mart 2014 mahalli seçimlerinde Karaman Belediye meclisine seçilmek amaci ile 2009 yilinda Karaman Gençlik Kollari Baskanligini yaptigim C.H.P. il örgütüne basvurdum. Parti içi demokrasi geregi olarak 18.01.2014 tarihinde delege bazinda yapilan temayül yoklamasinda delegelerimizin gösterdigi yüksek boyutta güven ve teveccüh sonucu C.H.P Karaman Belediye Meclisi listesine 1. Siradan aday gösterildim. Bu süreçten dolayi destek veren vermeyen tüm parti mensuplarina tesekkür ederim.
30 Mart 2014 günü basta Belediye Baskan adayimiz Merih ÜNVER olmak üzere il yönetimi, delegeleri, üyeleri ve C.H.P. ‘ye, Atatürk’e yürekten bagli tüm yurttaslarimin çalismalari sonucu Karaman Belediye Baskanligini kazanacagiz. Buna yürekten inaniyor, Karaman halkinin bu zafere susadigini görüyorum. Kaçinci siradan aday gösterilmis olursam olayim degismeyecek bir enerjiyle partimizin basarisi ve Karamanin kazanmasi için çalisacagimi kamuoyu önünde ilan ediyorum.
Karaman’da yer alan ve Yeni yasayla çok eski beldelerimizden olan Yesildere, Kilbasan, Kisecik, Taskale, Yollarbasi kasabalarinin köy statüsüne düsmesinin doguracagi sikintilarin giderilmesine yönelik Karaman Belediyesi’nce tamamlayici hizmetlerin gerek resmi gerek gönüllü tesebbüslere gerçeklestirilmesi için her zaman çalabilecekleri bir kapi olacagim. Bu beldelerden Karaman’ a göç etmis tüm hemserilerimin bilmelerini isterim ki köylerinin her ne kadar kenara atilma çabasi var ise de hem tanitim hem de yeniden kalkinmalari için elimizden gelen her ne ise yapacagimizin sözünü veriyoruz.
Seçilecegim görevde Belediye Baskan adayimiz Merih ÜNVER ve tüm meclis üyelerimiz ile birlikte sosyal sorumluluk ve adalet bilinci içerisinde halkimiza ait olan belediye kaynaklarini en ihtiyaçlidan baslamak üzere yine halkimiza iade etme hedefi içerisinde olacagim. Yanlis kararlara degil imza atmak, mesleki kimligimin imkânlarini kullanarak halkimizin çikarlari aleyhinde olusabilecek durumlarin karsisinda kale gibi dik duracagim. Kamu yararina uygun olmayan hiçbir kararin altina imza atmayacagima ve bu kararin karsisinda olacagima tüm Karaman halki huzurunda söz veriyorum.
Mensubu bulundugum “C.H.P”nin alti oklu amblemlerindeki ilkeleri ilkem, içindeki HALK’in çikarlari çikarim olacaktir.
Tüm Türkiye’de oldugu gibi Karamanda da özlenen bir politik yaklasim olan “Halkçilik” temel politik felsefem olacaktir. Gece – gündüz demeden mahallelerimizde bire bir Karaman halkina ulasarak tevazu içerisinde kendini tanitip, insanca hareket edip, sorunlarini dinleyen, not alan, kaydeden ve Karaman’i hep birlikte yönetme sözü veren Belediye Baskani Adayimiz Merih ÜNVER ile bir ekip olarak bu hedefleri gerçeklestirecegimize inaniyoruz.
Yesildere de dogup büyümüs bir kisi olarak hiç kimseyi ötekilestirmeden, siyasi düsüncesine bakmadan her zaman kosulsuz yaninda olmaya gayret gösterecegimi söyleyerek, desteklerinizi bekliyorum. Saygilar sunuyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284