Eski Refah Parti’li Milletvekilinden Karaman’da CHP’ye Destek

Ak Parti Kurucusu iken ilk istifa edenlerden TBMM 20 ve 21. Dönem Konya Refah ve Fazilet Partisinden Konya Milletvekilligi yapan Hüseyin Ari, Karaman’da Cumhuriyet Halk Partisi Il Baskanligini ziyaret etti.

Eski Refah Parti’li Milletvekilinden Karaman’da CHP’ye Destek

Ayni zamanda emekli kurmay albaylardan biri olan Hüseyin Ari, CHP Karaman Il Baskanligini ziyaret ederek Milletvekili adayi Saim Sezen’e seçim çalismalarindan destek verdi.
Ziyarette açiklamalarda bulunan Ari, “AKP’nin 13 yillik iktidar döneminde ülkemizin getirildigi durum, maalesef su anda ülke; “Balik bastan kokar” deyimini yasiyor. 17-25 Aralik yolsuzlugu bu durumun tuzu biberi oldu. Gerçi hukuki tedbir alinmadigindan su anda kokusmusluk tüm gövdeyi sarmis durumdadir. Ülkemizi ve milletimizi bu en köyü durumdan kurtaracak olan Cumhuriyetimizin kurucusu olan Atatürk’ün kurdugu CHP’nin birinci derecedeki görev ve sorumlulugudur. Iste aziz vatandaslarimiz ve partimiz bu görgü ve sorumlulugun bilincinde olarak ülkemizin kurallarini isleyen bir demokrasiye kavusturmak için azami gayret sorumluluk ile ülkeye ve milletimize hizmete hazirdir.”dedi.
CHP Karaman Milletvekili adayi Saim Sezen de, öncelikle bu nezaket dolu ziyaret ve açiklamalardan duydugu memnuniyeti ifade ederek Ari’ya tesekkür etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284