Göktekin: Siyasetteki İddiam Karaman Ve Türkiye’ye Daha Fazla Hizmet Etmektir

24 Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri için aday adaylığını açıklayan Veysel Göktekin, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Göktekin: Siyasetteki İddiam Karaman Ve Türkiye’ye Daha Fazla Hizmet Etmektir

Almila Restaurant’ta gerçekleştirilen toplantıda konuşan Göktekin, siyasetteki iddiasının Karaman ve yeni Türkiye’ye daha fazla hizmet etmek olduğunu söyledi.

Göktekin, “Erken seçim kararının açıklanmasından sonra AK Parti teşkilatından bazı yöneticiler başta olmak üzere, sivil toplum önderlerini, geçmişte siyaset yapmış yakın dostlarımı ve meslektaşlarımı ziyaret ettim ve çeşitli konularda istişarelerde bulundum. Yaptığım bu istişareler sonucunda Üniversitedeki görevimden istifa ederek AK Parti Karaman İl Başkanlığına milletvekili aday adaylığı için başvurumu yaptım. Millete hizmet yolunda ben de varım diyorum. Şüphesiz; Ak Parti’den aday adayı olmak ve milleti Meclis'te temsil eden 600 milletvekilinden biri olmayı istemek büyük ve iddialı bir iş. Bu büyük ve iddialı işe Veysel Göktekin olarak ben de talibim. İş dünyasında, gazetecilikte, sivil toplum örgütlerinde ve devlet kademelerinde uzun yıllar edindiğim tecrübelerimle bu yüce göreve hazır olduğuma inanıyorum. Siyasetteki iddiam, Karaman ve Yeni Türkiye’ye daha fazla hizmet etmektir.

Milletlerin hayatında çok özel dönemler vardır. AK Parti’nin varlığı, icraatları, bu özel dönemlerden biridir. AK Parti'nin, kurulduğu günden itibaren gönüllü bir neferi, candan destekçisi oldum. 2002-2006 yılları arasında Memur-Sen Karaman İl Başkanlığı yaptığım dönemlerde Ak Parti Karaman teşkilatları ve AK Partili Belediye Başkanları ile ortak çalışmalarımız ve mesaimiz oldu. İş dünyasında, gazetecilikte, sivil toplum örgütlerinde uzun yıllar görev yaptım. Çok zor şartlar altında devletimizin önemli birimlerinde görev yaptım. Görev aldığım her işte bilgi ve tecrübe edindim. Edindiğim geniş çaplı deneyimimi, adayı olduğum AK Parti ve milletimle paylaşmak istiyorum. Bu doğrultuda hedefim; vatanıma, milletime, Karaman’a ve Karamanlıya hizmet etmektir. Bunun için öncelikle AK Parti teşkilatlarımızın, Parti Genel Merkezimin desteği ile halkımın destek ve teveccühünü bekliyorum. Partim beni milletvekili adaylığına layık görürse, halkımın da teveccühü ile hem ülkeme, hem de Karaman’a önemli hizmetlerde bulunacağıma yürekten inanıyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2018, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284