Havacilik Meslek Yüksekokulu’nda Sona Gelindi

Türk kültürünün ve dilinin baskenti Karaman, son yillarda yapilan egitim yatirimlari ile birlikte ciddi bir egitim üssü haline gelmeye basladi.

Havacilik Meslek Yüksekokulu’nda Sona Gelindi

Ilimiz Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani Lütfi Elvan, Genç bir il olmamiza ragmen ilk ve orta ögretim kurumlarimizin yani sira yeni kurulan üniversitemizin sehrimize kazandirdigi müstesna havayi da arkamiza alarak, Karaman’i Türkiye’nin bir egitim üssü haline getirmeyi amaç edindik dedi.
Elvan, Karaman’da THK’na bagli olarak bir havacilik meslek yüksekokulu açma konusunda uzun bir süredir çalistiklarini ve bu gayretlerin nihayet sonuç verdigini söyledi.
Elvan, bu amaçla Yesildere kasabasinda TOKI tarafindan yaptirilan ilkokul binasinin THK’na tahsis edildigini, nihai kararin THK Üniversitesi yetkililerince yerinde incelenerek verilecegini dile getirdi.
Bu amaçla Üniversite yetkililerinin incelemelerde bulunmak üzere Karaman’a gidecegini belirten Elvan, herhangi bir sorun çikmaz ise Havacilik MYO’un önümüzdeki dönem ögrenci kabul edebilecegini sözlerine ekledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284