İYİ Parti Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

İYİ Parti’nin Karaman ve Ermenek Belediye Başkan aday tanıtım toplantısı 14 Aralık 2018 Pazartesi günü akşam saat 19’da yapıldı. 

İYİ Parti Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

İYİ Parti aday tanıtım toplantısına İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik başta olmak üzere eski il,  ilçe başkanları, Sivil Toplum kuruluşlarından temsilciler, misafirler ve çok sayıda partili katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program daha sonra İYİ Parti Milletvekillerinin konuşmaları, İYİ Parti Belediye Başkan adayı Ecz. Zühtü Bahadır Bayraç ve Ermenek Belediye Başkan Adayı Atilla Zorlu’nun özgeçmişlerinin okunması ile devam etti. 
İYİ Parti Karaman Belediye Başkan adayı Ecz. Bayraç “Yerel seçimler, adayların projeleriyle, liyakatlarıyla, ekipleriyle, dürüstlükleriyle sınandığı bir yarıştır. Öncelikle şunu belirteyim ki; şehrimize dair projelerimiz, beton üzerine, halkın gerçek sorunlarından uzak konular üzerine kurgulanmamıştır. İnsana, ahlaklı nesillere, temiz ve yaşanılabilir bir Karaman’a yönelik projelerdir. Bizler İYİ Belediyeciliğin öncüleri olacağız, Karaman’ın şeffaf, adil bir yönetime kavuşturacağız, günü kurtarmak için değil geleceğimiz için çalışacağız. Bu yarışta işimiz kolay değildir çünkü bizim için başarıya ulaşan her yol mübah değildir. Kolaylaştıracağız, zorlaştırmayacağız. Müjdeleyeceğiz, nefret ettirmeyeceğiz. İyi geçinip iftilafa düşmeyeceğiz. Bugün burada bulanarak bizleri yalnız bırakmayan, burada olmasa da gönülleri bizde olan tüm cesur hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.  
Her iki Belediye başkan adayı da çalışmaları hakkında kısa bilgiler verdi.
Anavatan Partisi İl Başkanlığı’ndan istifa ederek İYİ Parti’ye katılan Aziz Göktaş’a Mersin Milletvekili Behiç Çelik İYİ Parti rozeti takarak tebrik etti. İYİ Partinin Kurucu Başkanı İsmet İlmi Hatipoğlu ve İl başkanları  Kenan Arı, Mustafa Akın’ın da birer konuşma yaptığı aday tanıtım toplantısı davetlilere Yöresel arabaşı ikramıyla son buldu.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2019, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284