İyi Parti Karaman Merkez İlçe 2. Olagan Kongresini Yaptı

14 Mart 2020 Cumartesi günü saat 12:00`de Yunus Emre konferans salonunda 2. olagan kongresini yaptı.

İyi Parti Karaman Merkez İlçe 2. Olagan Kongresini Yaptı

Kongreye Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, İl Başkanı İsmet İlmi Hatipoğlu, CHP ve SAADET Partisi İl ve İlçe Başkanları, Ermenek İlçe Başkanı Kamil Koçdayı ve Sarıveliler İlçe Bakanı, ayrıca sivil toplum kuruluşlarından yöneticileri katıldı.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı.
Merkez ilçe Başkanı Aydın Ünlüsoy, “2. olağan kongremize hepiniz hoşgeldiniz şeref verdiniz. Konuşmama başlamadan önce yakın zamanda iblid de şehit olan kahraman mehmetçiklerimize allah’tan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum ve bu vesile ile başta gazi mustafa kemal atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı minnet ve özlemle anıyorum.
Ülkemizin içinde bulunduğu durumu burada anlatmaya başlarsak sanırım saatler alır. Ama ben şunları söyleyebilirim.
-Ülkem iyiliğe aç !
-Ülkem iyiliğe muhtaç!
-Ülkem; iyi insanların yönetimini istiyor.
-Ve ülkem artık ayrışma – kutuplaşma ve kavga istemiyor.
Bizler öncelikle karaman’ımız ve ülkemiz adına sayın genel başkanımız liderliğinde elimizden gelenin fazlasını yaparak siyaset yapmaya devam edeceğiz.
-Kim ne derse desin,
-Kim ne iftira atarsa atsın…
Biz şeyh edebalı’nın dediği gibi “sen seni bil ömrünce bu yeter sana“
Şeyh edebalı yine derki; “ey oğul ! sabretmesini bil! vaktinden önce çiçek açmaz, şunuda unutma insanı yaşat ki! devlet yaşasın.”
Genel Başkan Meral Akşener'in Karaman merkez ilçe kongre için gönderdiği ve genel merkez yöneticilerinin göndermiş olduğu mesaj okunmasının ardından seçime geçildi. Seçimde İYİ Parti Karaman Merkez İlçe Başkanlığına yeniden Aydın Ünlüsoy seçildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284