Kalkınma Bakanı Elvan: "Milletin Seçtiği Cumhurbaşkanımızı Hazmedemiyorlar"

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile Orman ve Su İşleri Başkanı Veysel Eroğlu, AK Parti Karaman İl Teşkilatını ziyaret etti. Kalkınma Bakanı Elvan, CHP Sözcüsü Bülent Tezcan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili yaptığı açıklamalara tepki göstererek, "Bu milli iradenin hazmedilemediğinin bir göstergesidir. Milletin seçtiği Cumhurbaşkanımızı hazmedemiyorlar" dedi.

Kalkınma Bakanı Elvan: "Milletin Seçtiği Cumhurbaşkanımızı Hazmedemiyorlar"

AK Parti İl Teşkilatını ziyareti sırasında partililerine seslenen Bakan Elvan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine tepki gösterdi. Elvan, şunları söyledi:

“Ana muhalefet partisinin sözcüsü çıktı Cumhurbaşkanımız hakkında ileri geri konuşuyor. Bu nedir biliyor musunuz?  Milli iradenin hazmedilemediğinin bir göstergesidir. Milletin seçtiği Cumhurbaşkanımızı hazmedemiyorlar. O koltukta milli iradenin oturmasını içlerine sindiremiyorlar. Otursunlar, kendilerine baksınlar. Bunlar millet olmasın, vesayet olsun istemiştir. Başbakanımız o şahsiyete güzel bir isim koydu, 'parti sövücüsü' dedi. Ey parti sövücüsü, Recep Tayyip Erdoğan, senin dediğin gibi olsaydı, ağzından salyalar saçarak bağırmazdın. Demokratik bir ülkede yaşıyorsun ve artık şunu anla, vesayet odakları AK Parti ile tarihe karışmıştır. Bir tek gerçek vardır o da milli iradedir” dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da, “Biz bugün size teşekkür etmek için geldik. Neden AK Parti 2001 yılında kuruldu ama hemen akabinde 3 Kasım 2002’de iktidar olduk. Dolayısıyla bugün de gerçekten tarihi bir gün. Böyle tarihi bir günün yıldönümünde Karaman’dayız. Karaman, AK Parti’ye çok büyük destek verdi. Sizleri alkışlıyorum tebrik ediyorum. 2019 yılında yapılacak seçimlerde inşallah yine Karaman en büyük desteği verecektir” şeklinde konuştu.

Karadağ'daki yılkı atlarının toplatılmasıyla ilgili soruya ise Eroğlu, ''Yılkı atlarının sayısı çok arttı. Vatandaşlarında mahsullerine zarar veriyordu. Bu atları sahiplenmek isteyen var. Atları toplayıp denetim ve kontrollerini yaptıktan sonra sahiplenmek isteyenlere teslim edeceğiz.'' dedi.

Bakan Eroğlu, hükümet olarak terör örgütleriyle mücadeleye sonuna kadar devam edeceklerini, tek bir terörist kalmayıncaya kadar da bu mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirterek, bu vatanın müdafaası için şehit düşen güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet diledi, terör örgütlerine ve teröre destek verenlere beddua etti.

AK Parti İl Teşkilatı ziyaretinin ardından Bakanlar Elvan ve Eroğlu, DSİ tesisleri toplu temel atma merasimi ile orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve Orköy kredi sertifikalarının dağıtım törenine katılmak üzere Karaman Belediyesi Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi’ne geçti.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2017, 10:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hemşeri
Hemşeri - 6 yıl Önce

Bırak şimdi boş lakırtıları da 4 senedir olmayan trenden haber ver sen bakan efendi, hızlısını felan geçtik normal işleyen trenimiz de yok oldu!.. Bi de kalkınma bakanımız var güya kendi memleketimizden!

SIRADAKİ HABER

banner284