Karaman Basbakan Erdogan`in Ziyaretine Hazir

AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, AK Parti Il Baskani Kerim Dereli ve teskilat baskanlari Basbakan Recep Tayyip Erdogan’in yarin Karaman’a yapacagi ziyaret hakkinda bilgiler verdi.

Karaman Basbakan Erdogan`in Ziyaretine Hazir

Kale Sosyal Tesisleri'nde gerçeklestirilen basin toplantisinda konusan AK Parti Il Baskani Kerim Dereli, “Sayin Basbakanimiz Recep Tayyip Erdogan 26 Nisan Cumartesi günü saat 18.00’de bir dizi açilis ve miting düzenlemek üzere Karaman’da olacak. Biliyorsunuz seçim atmosferinde Basbakanimizin yogun miting programlarinda Karaman ile ilgili bir programi olusmamisti. Karaman’i, bakanimiza, vekilimize, adayimiza ve bizlere emanet etmisti. Allah’a binlerce sükür Karaman’da büyük bir basariya imza attik. Basbakanimizdan Karaman’i ziyaret etmesini istedigimizde bize söyledigi suydu. Seçimden sonra ilk firsatta basarili illeri ziyaret edecegim demisti. Seçim bitti Basbakanimiz miting ve açilis programlarina basladi. Bu kapsamda ilk siralarda yer alan Karaman’a da bir ziyaret gerçeklestirecek. 15 gündür yogun bir çalisma temposuyla bizler Basbakanimizin gelisine hazirlaniyoruz. Basbakanimizin programinda yarin Konya, Eregli ve Karaman mitingi var. Karaman’da Kent meydaninda bir açilis organize ettik. Karaman’da suana kadar yatirimi gerçeklesmis ve tamamlanmis kamu yatirimlarimizla ilgili bir dizi açilis programi yapacagiz. Karaman olarak insallah Basbakanimizin bu ziyaretinden yararlanmak ve isteklerimizi iletmek istiyoruz” dedi.
"BASBAKANIMIZIN 2023 VIZYONUNDA KARAMAN HAK ETTIGI YERI ALACAK"
Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan da yaptigi konusmada, “Karaman’da çok güzel bir seçim süreci yasadik. Bu süreçte tüm siyasi partilerimiz kendilerini en iyi sekilde ifade etmeye çalistilar. Ama Karaman halki teveccühü AK Parti’de ve bizlerde gördü. Bu süreçte bakanimiz, milletvekilimiz, il baskanimiz ve teskilatlarimizla birlikte önemli bir seçim süreci geçirdik. Belediye seçimlerinde Karaman olarak oy oraninda Türkiye’de ilk 13’ün, Büyüksehir kategorisinde ise ilk 19’un içerisindeyiz. Basbakanimizin buraya gelmesi bizlere ve teskilatimiza verdigi önemi gösteriyor. Allah nasip ederse biz de bu 5 yillik süre içerisinde Basbakanimizin güvenini sarsmayacagiz. Hep birlikte Karaman’imizi en iyi noktaya tasiyacagiz. Basbakanimizin 2023 vizyonunda Karaman hak ettigi yeri alacak” diye konustu.
"KARAMAN’IN HEDEFLERINI BASBAKANIMIZLA PAYLASACAGIZ"
Yarin Karaman’i önemli bir günün bekledigini söyleyen Milletvekili Mevlüt Akgün, “Bunun nedeni ise Basbakanimizin iktidara geldigi günden buyana Karaman’a üçüncü ziyareti olacak. Bu ziyaretin seçimlerin hemen ertesinde Konya, Kayseri gibi Türkiye’de AK Parti’nin önemli basarilara imza attigi sehirlerle bir arada olmasi da anlamli diye düsünüyoruz. Basbakanimiz özellikle ciddi basari gösteren illere bu anlamda tesekkür ziyaretinde bulunacagini ifade etmisti. Dolayisiyla Karaman’i da bu siniflar içerisinde degerlendirmesi ve Karaman’a verdigi önemi göstermesi açisindan bizim için önemli diye düsünüyoruz. Basbakanimizin ziyaretinde Karaman’in önemli yatirimlarini da kendisiyle paylasma imkani bulacagiz. Karaman’in bazi hedefleri var. Burada belki somut olarak anlatmak erken olur ama biz bunlari Basbakanimizla paylasacagiz. Karaman’in yillardir önem verdigi birçok mesele var. Bunlari kendisine aktaracagiz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284