Karaman’da Ak Parti Seçim Sonucunu Degerlendirdi

Parti binasinda gerçeklesen degerlendirme toplantisinda AK Parti Il Baskani Kerim Dereli, Merkez Ilçe Baskani Ahmet Akça, Milletvekili Mevlüt Akgün, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ve Kadin Kollari Baskani Emine Simsek ve partililer katildi.

Karaman’da Ak Parti Seçim Sonucunu Degerlendirdi

Il Baskani Kerim Dereli, “24 Mart 2012’de yönetime geldigimiz günden bugüne 17 bin 488 olan üye sayimizi 30 Mart 2014 tarihinde 34 bin 438’e yükselttik. 30 Mart seçimlerinde AK Parti hem yerelde hem genelde oylarini artirmistir. Bu süreçte emegi geçen degerli bakanimiza, milletvekilimize, belediye baskanimiz Kamil Ugurlu’ya, yeni Baskanimiz Ertugrul Çaliskan ve bu davaya gönül vermis tüm partililerimize tesekkür ediyorum. Bize bu mutlulugu sizler yasattiniz” dedi.
Milletvekili Mevlüt Akgün’de, “AK Parti’nin Türkiye’de aldigi zafer bugüne kadar yerel seçimlerde alinmis en büyük zaferdir. Seçim sartlarini göz önüne getirdigimiz zaman ses kayitlari, iftiralar, montajlar, kasetler velhasil iktidari yipratmak için her türlü argüman sahaya sürülmesine ragmen, milletimiz Basbakanina, hükümetine, Türkiye’nin aydinlik gelecegine ve yarinlarina sahip çikmistir. Türkiye bugün dünden daha aydinliktir. Ülkenin gelecegi, ufku insallah daha iyi olacaktir” diye konustu.
Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’da, “Bakanimizla, milletvekilimizle, il baskanimizla, belediyemizle bu sehre hizmet etme mücadelesine basladik. Her zaman her alanda sunu gördük. Çok hizmetler etmisiz ki her gittigimiz yerde çok güzel karsiladilar. 12 Aralik sürecinden beri baslayan seçim sürecinde bize destek olan basta Karaman halkina çok tesekkür ediyorum. Her zaman bizleri sevgiyle saygiyla karsiladilar. Moral ve destek verdiler. Biz istikrar istiyoruz. Biz kaybetmek istemiyoruz dediler. Biz bu sehrin ileride cazibe merkezi olacagina inaniyoruz. Onun için siz Basbakanimizin, partimizin ve sizlerin arkasinda dimdik olacagiz dediler. Allah nasip ederse bizde onca hizmeti hep birlikte yapacagiz” seklinde konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284