Karaman’da Her Evden Tatli Su Akacak

AK Parti Karaman Belediye Baskan Adayi Ertugrul Çaliskan, yapimi devam eden içme suyu projesi ile Karaman’da her evden tatli su akacagini söyledi.

Karaman’da Her Evden Tatli Su Akacak

Karaman’i 2023 vizyonuna uygun hale getirmek için projeler ürettiklerini söyleyen Çaliskan, “Karaman’in içme suyu hatti tamamen yenilenecek ve her evden tatli su akacak. Karaman’i yasam kalitesi yüksek bir sehir haline getirecegiz. Bunun için gece gündüz demeden projeler üretiyoruz. Karaman gelecege emin adimlarla yürüyen modern bir sehir olacak. Bunun yolu da ilk olarak halkimizin sagligini güvence altina alacagiz. Insanlarimizin mutlu, saglikli bir yasam sürdürebilmesi için su vazgeçilmezdir. Bunun bilincinden olarak her vatandasimizin sagligini kendi sagligimiz gibi önemseyerek projelerimize devam ediyoruz. Karaman her seyin en iyisine layik" dedi.
Ibrala Baraji içme suyu projesi ile Karaman’in içme suyunun 50 yil garanti altina alinacagini dile getiren Çaliskan, "Gelecek nesillerin saglikli mutlu ve huzurlu bir yasam sürmeleri için tüm imkanlarimizi seferber edecegiz. DSI ile birlikte yürütülen Ibrala içme suyu projesi Karaman’a en az 50 yil içme suyu sorunu yasatmayacaktir. Bu projenin gelmesi ile içme suyu sebekelerini rehabilitasyonunu yapacagiz. Mevcut kuyularimiza debi ölçüm sistemleri kurarak üretilen suyun kontrolünü saglayacagiz. Içme suyu depolarini bakim onarim ve modernizasyonunu yapacagiz. Sebeke ve alt yapi da bütün çalismalari yaparak daha kaliteli bir suyu Karaman’a getirecegiz. Saglikli bir yasam için vazgeçilmez olan suyu daha kaliteli hale getirip halkimizin hizmetine sunacagiz" diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284