Karaman’da Konuk Ve Seker Mazbatalarini Aldi

7 Haziran’da yapilan 25’nci Dönem Milletvekilligi Seçimlerinde geçerli 147 bin 469 oydan 81 bin 701’ini alarak AK Parti`den Milletvekili seçilen Recep Konuk ve Recep Seker, mazbatalarini Karaman Adli Yargi Adalet Komisyonu Baskani Kadir Gezici’nin elinden aldi.

 Karaman’da Konuk Ve Seker Mazbatalarini Aldi

Adliye Binasinda düzenlenen mazbata töreninde AK Parti Karaman Il Baskan Vekili ve Seçim Koordinasyon Merkezi Baskani Ahmet Osman Aydin, Merkez Ilçe Baskani Ahmet Akca, Il Kadin Kollari Baskan Vekili Emine Dudu, Il Gençlik Kollari Baskan Vekili Harun Cengiz, Karaman Belediye Baskan Vekili Turgay Bas, Il Genel Meclisi Baskan Vekili Mehmet Yakarsimsek ve partililerde hazir bulundu.

Mazbatasini aldiktan sonra bir açiklama yapan AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, ülke genelinde demokratik bir ortamda ve sandikta millet iradesinin tesisine zeval vermeyecek bir ortamda seçimlerin tamamlanmis olmasinin memnuniyet verici oldugunu belirterek, artik hizmet etme zamani, hiç vakit kaybetmeden Ülkemiz ve Karaman'imiz için çalisma zamani dedi.
Konuk açiklamasinda, “Ülkemiz önemli bir seçim sürecini geride birakti. Bu sürecin sonunda milletimiz tercihini yapti ve Karaman’da emaneti AK Parti’ye ve bizlere teslim etti. Bizler bu emanetin üzerimize yükledigi sorumlulugu yerine getirebilmek adina Ülkemiz ve Karaman'imiz için gece gündüz demeden çalisacagiz. Bu süreçte bizlere destek olan basta parti teskilatlarimiz ve hemsehrilerimiz olmak üzere herkese çok tesekkür ediyorum. Burada özellikle belirtmek istedigim husus sudur ki bizler, bize oy versin vermesin herkesin vekilleriyiz, tüm Karaman’in temsilcileriyiz. Oyunu alamadigimiz hemsehrilerimizin oyunu alamadik diye küsmek yerine rizasini alabilmek için çaba sarf edecegiz. Kimseyi ayirmadan toplumun her kesimine kapimiz da gönlümüz de açik olacak, Karaman’imiza ve memleketimize hizmet ortak paydasinda hareket edecegiz. Herkesin derdiyle dertlenecek sevincine ortak olacagiz. Karaman’imizi kalkindirmak ve dünyada adindan söz ettirir hale getirmek için hep birlikte çalisacagiz, herkesin katkisini alacagiz, herkesle el ve gönül birligi yapacagiz” dedi.
Bütün sorunlarin çözümünün millette oldugunu ifade eden Recep Konuk, “Bizler seçim sürecinde milletin hizmetkarligina talip oldugumuzu ifade ettik ve Karamanli hemsehrilerimiz de bu hizmetkarliga bizleri uygun gördü. Hizmetkarliga soyunmayan hizmet üretemez. Bütün meselelerin çözümü millettedir, siyaset milletin dertlerinin, meselelerinin çözümü için yapilir. Biz milletle ve millet için siyaset diyen bir siyasi gelenegin bayraktarlariyiz. Bizim Karaman’daki yaklasimimiz da Karaman için tüm Karaman ile birliktedir. Bu yaklasimdan asla sapmadan Karaman’in tüm birikimine sahip çikarak Ülkemiz ve Karaman'imizi her alanda en üst seviyeye tasimak için çaba sarf edecegiz. Seçim sonuçlarina takilip kalmadan en kisa sürede ülkemizi rahatlatacak bir hükümetin kurulmasi temennisiyle mazeret üretmeden çalismalarimiza baslayacagiz” diye konustu.
Mazbatalarini alan yeni vekiller partililerle birlikte AK Parti Karaman Il Teskilati binasina geçerek burada tebrikleri kabul etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284