Kazan `Dünyanin Neresinde Kan Akiyorsa ABD’nin Parmagi Vardir`

Eski Adalet Bakani ve Saadet Partisi Genel Baskan Danismani Sevket Kazan, `Bu topraklarin insanlari olarak hepimiz kardesiz. Dünyanin neresinde kan akiyorsa ABD`nin parmagi vardir` dedi.

Kazan `Dünyanin Neresinde Kan Akiyorsa ABD’nin Parmagi Vardir`

Partisinin il baskanligi tarafindan düzenlenen “Yeni Dünya Düzeni ve Erbakan” konulu konferansa konusmaci olarak katilmak üzere Karaman'a gelen Sevket Kazan, partisinin il baskanliginda Türkiye’nin gündemini degerlendirmek için bir basin toplantisi düzenledi. Kazan, burada basin mensuplarina yaptigi açiklamada, "Türkiye’nin gündeminde terörün bir an önce sona ermesi için bir baris projesi ortaya konulmus. Su anda bu baris projesi istikametinde çalismalar yapiliyor. Baris ekipleri olusturulmus, bu ekipler belli bölgelerde çalismalar yürütmektedir. Bir yandan bu çalismalar yapilirken, bir yandan kavgasi var. 'Bu çalismalar neden yapiliyor, niçin yapiliyor?' kavgasi var. Biz Milli Görüs partisi olarak, Milli Selamet'ten bu yana daima ülkedeki insanlarimizin birligi, beraberligi, kardesligi üzerinde siyasetimizi yürütmüsüzdür. 40 milyon idik, 40 milyon kardesiz dedik. 50 milyon olduk, biz 50 milyon kardesiz dedik. Bu gün 80 milyonuz, 80 milyon kardesiz dedik. Bu topraklarin insanlari olarak hepimiz kardesiz. Kardesler arasinda zaman zaman bir takim fitneler olmus. Bunlari birbirine düsürmek için bir takim çalismalar yapilmistir. Su anda hükümetin çalismasi konusunda elestirdigim taraflari var ama elestirilmemesi gereken bir tarafi ise baris sürecidir" dedi.
Toplantida bir basin mensubunun, "Karayilan’in açiklamalarini nasil degerlendiriyorsunuz?" sorusuna Kazan, "Zamanla her sey netlesecektir. Daha müzakere edilmesi gereken taraflar var. 5 Mayis’tan itibaren dönüsler baslayacak ama Karayilan’in söyledigi seylerden bir tanesi biz döneriz ama silahlari birakmayiz. Ama silah birakma konusunda da daha beklememiz lazim diyor. Yani, 'Daha silah birakmayiz' diyor. O silah birakmazsa biz de silah birakmayiz" seklinde konustu.
"Su anda yapilmakta olan baris süreci her ne kadar birtakim çevreler tarafindan önlenmek isteniyorsa da bu kanin sona ermesi, bu kavganin sona ermesini gerekir" diyen Kazan, "Düsmanimizin oyununa gelmememiz lazimdir. Hem Türkiye’nin hem de Islam dünyasinin bir numarali düsmani Siyonizm’in temsilcisi olan ABD’dir çünkü ABD Yahudiler tarafindan kurulmustur. ABD’yi yöneten Yahudi iradesidir. ABD’yi yönlendirense Israil’dir. Onlarin hedefleri ise vadedilmis topraklardir. ABD dünyaya demokrasi getirecekmis. Dünyanin neresinde kan akiyorsa ABD’nin parmagi vardir. ABD’nin bulundugu yerlere baktigimizda Afganistan’da, Pakistan, Irak ve Libya’da kan akmaktadir. Su anda dünyanin bir numarali silah üreticisi ABD’dir. Ürettigi silahin ise yüzde 75’ini Arap ülkelerine satmaktadir. Ve bu silahlar Orta Dogu’ya buradan yayilmaktadir. ABD kana bulamaktadir" ifadelerini kullandi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284