Kiliçdaroglu Karaman’da

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, bazi ziyaretlerde bulunmak üzere 15 Ekim Cumartesi günü ilimizde olacak.

Kiliçdaroglu Karaman’da
Saat 11.00’de Bölge Trafik önünde karsilanacak olan Kiliçdaroglu ilk olarak CHP Il Baskanligini ziyaret edecek. Burada bir süre dinlenecek olan CHP Lideri Kiliçdaroglu saat 11.30’da Yunus Emre Konferans Salonunda partililerle bir araya gelecek. Saat 12.30’da ilimizden ayrilacak olan Kemal Kiliçdaroglu saat 15.00’de Ermenek’de olacak. Burada da partilileriyle bir araya gelip halka hitap edecek olan Kiliçdaroglu daha sonra sirasiyla Kazanci, Güneyyurt beldeleri ile Sariveliler ilçelerini ziyaret ettikten sonra aksam Ankara’ya dönecek.
Ilimize gelen Karaman’dan sorumlu Milletvekili Aykut Erdog du ve CHP Parti Meclis üyesi Deniz Pinar Atilgan, Kizilay Kiz Ögrenci Evinin açilisina da katildilar.
Erdogan ve Atilgan, “Karaman’i tanidigimiz kadariyla güzel bir sehir. Yasayanlari da güzel insanlar. Karaman’in sorunlarina çözüm aramak bizler için büyük bir zevk. Tüm Karamanli hemserilerimizi Ankara’ya bekliyoruz” dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284