Kılıçdaroğlu Talimat Verdi, CHP Saha Çalışması Gerçekleştirdi

Karaman Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi, Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver ve parti örgütleri, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı ile Karaman dahil 51 il ile birlikte saha çalışması gerçekleştirdi.

Kılıçdaroğlu Talimat Verdi, CHP Saha Çalışması Gerçekleştirdi

CHP Karaman İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak saha çalışmalarımız devam etmekte. Bu haftasonu da büyükşehir olmayan 51 ilimizde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı ile milletvekillerimiz örgütlerimizle ile birlikte geniş bir saha çalışması yapmaktayız. İlimizde Hatay Milletvekilimiz İsmet Tokdemir ve Karaman Milletvekilimiz İsmail Atakan Ünver Karaman örgütlerimize destek vermek için çalışmalarımıza katıldılar.

3-6 Haziran arasında sürecek bu önemli çalışmanın ilk etabında 03.06.2022 Cuma günü Ayrancı ilçemizden çalışmaları başladık. Ayrancı Esnaf ve Sanatkarlar Odamızı, Ayrancı Ziraat Odamızı, ilçe esnafımızı ziyaret ettik. Bir kıraathanede hemşerilerimiz ile buluştuk. Ayrancı ilçemizde çalışmalar sonrası Karaman Ticaret ve Sanayi Odamızı, Karaman Ticaret Borsamızı, Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odamızı ve Karaman Ziraat Odamızı ziyaret ederek esnafımızın, çiftçimizin, sanayicimizin ve hemşerilerimizin sorunlarını dinleyip, çözüm önerilerimizi ve Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında birlikte nasıl ülkemizi huzura, refaha ulaştıracağımızı paylaştık. Cumartesi günü de Taşeli yöremizde çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Milletimizin dertleri ile dertlenmeyen bir iktidar ile karşı karşıyayız. Sorunları sümen altına iterek, öteleyerek çözeceğini sanan iktidar artık milletimize umut vermemekte. Bu ülkenin kutuplaşmaya değil, birleşmeye ihtiyacı bulunmakta. Güven olmayan bir ülkede ekonomi tepe taklak gelir bizde bunu yaşıyoruz. Esnafımız da çiftçimiz de sanayicimiz de girdi maliyetlerinden şikayetçi. Bunlar neler elektrik, yem, gübre, tohum, mazot, işçi maliyetleri, doğalgaz vs. girdi maliyetlerinin dışında ise dalgalı piyasadan döviz kurlarında ki artışlardan yarının ne olacağını görmeyi bırakın, tahmin etmeyi düşünemediklerinden şikayetçiler. Çiftçi ektiği ürünün kaç lira olacağını bilemeden ürünlerini ekiyor her geçen gün fiyatlar artıyor. Esnafımız ise çalışarak varlıklarını kaybediyorlar. Özellikle pandemi süreci ile birlikte iktidar ülke finansmanını esnaf üzerinden yapmaktadır çünkü yatırımcı ülkemize gelmiyor maalesef Türkiye ekonomisi güven vermiyor. Emekli geçinemiyor, gençler umudunu kaybetmiş ülkeyi terk ediyor, işçi, memur enflasyon altında eziliyor, esnaf, sanayici çalışarak batıyor, çiftçi ürettiği için cezalandırılıyor kısacası bu iktidar yönetemiyor ve gidiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak bütün sorunları biliyoruz. Bizim iktidarımızda çiftçi ürününü ekmeden önünü rahatça görecek, gereken destekleri alacak ithat eden değil ihraç eden ülke olacağız yeniden. Esnaf bakanlığı kuracağız esnafımız hak ettiği değeri nihayet görecek. En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine gelecek emeklimiz yıllarca hizmet ettiğinin karşılığını alacak. Aile destekleri sigortası ile geliri olmayan, geliri asgari ücretin altında ki bütün yurttaşlarımıza destek olacağız. Sanayicimiz önünü görecek, yatırımlarının karşılığını alacak güven ortamını sağlayacağız. Millet ittifakı olarak güçlendirilmiş parlementer sistemi yani milletin egemenliğini, halkın iktadırını kuracağız.”

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2022, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284