Konuk: “Karaman Tarihi Firsati Kaçirmayacak, Hemsehrisi Davutlarin Ahmet’in Gücüne Güç Katacak”

7 Haziran günü yapilacak olan 25’nci Dönem Milletvekilligi Seçimleri için geri sayim basladi. Yogun seçim çalismalarini geride birakan AK PARTI Karaman Milletvekili Adayi Recep Konuk, bu süreçte kendilerine ve partilerine gösterilen ilginin memnuniyet verici oldugunu ifade ederek bu ilginin sandiga mutlaka yansiyacagini belirtti.

Konuk: “Karaman Tarihi Firsati Kaçirmayacak, Hemsehrisi Davutlarin Ahmet’in Gücüne Güç Katacak”

AK PARTI olarak milletin karar ve tercihini asla tartismayan, milletin tercihine saygida kusur etmeyen tek parti olduklarini ifade eden Recep Konuk bütün partiler ve adaylar kendilerini ve partilerinin vizyonunu hemserilerimize anlatti “ artik söz hemserilerimizde” dedi. Karaman demokratik tavri erdemli, sandigi kullanmada becerikli, is yapacakla yapamayacak arasinda tercih yaparken yüksek suurlu bir sehir oldugunu daha önceki seçimlerde ispatladigini söyleyen Konuk, bu seçimde de Karamanin, Karamani büyütecek vizyona sahip kadrolari tercih edecegini, seçecegi 2 milletvekilinin yani sira Davutlarin Ahmet için verecegi oylarla bir Basbakan Memleketinin nasil davranmasi gerektigini tüm Türkiye’ye gösterecegini belirtti. Karamanin bu seçime Toroslar’dan çikan bir basbakanla girdigini hatirlatan Konuk “Toroslarin evlatlari bu seçimde Toroslarin zirvesinden Baskentin zirvesine çikan Davutlarin Ahmet’in yaninda dimdik durarak, bu bölgenin gelecegine de sahip çikacak, eline geçen tarihi firsati da kaçirmayacak” dedi.
Aday gösterildigi günden bu yana yogun seçim çalismalari ile Karamanlilarla bir araya gelen AK PARTI Karaman Milletvekili Adayi Recep Konuk, bu seçimlerde Karamanin teveccühünün AK PARTI’den yana olacagini söyledi. Karaman’da köy köy, mahalle mahalle dolastiklarini esnafiyla, memuruyla, çiftçisiyle, sanayicisiyle, genciyle, yaslisiyla bir araya geldiklerini ve bölgenin her kösesini taradiklarini ifade eden Recep Konuk, yaptiklari ziyaretlerde milletin AK PARTI’ye olan teveccühünün daha da artigini gördüklerini söyledi. Bu teveccühün hem Karaman hem de Türkiye için daha çok is yapma konusunda en büyük dayanaklari oldugunu ifade eden Konuk, “AK PARTI olarak sahada verdigimiz gayreti ve çabayi herhalde herkes hissetmistir. Karaman’in bu gayrete ve çabaya olumlu tepki vermesi bizi çok memnun etti. Karaman’da müthis bir heyecan ve kaynasmayla birlikte çok büyük bir beklenti var. Seçim çalismalarimizda Karamanli hemserilerimizin partimize ve bizlere göstermis oldugu ilgi seçim günü mutlaka sandiga yansiyacak ve 8 Haziran sabahi Insallah bu beklentilerin karsilanacagi bir süreci hep birlikte yasayacagiz. Ben sahsen Karamanli hemserilerimizin bu seçimde eksiksiz sandiga giderek seçime en yüksek katilim oraniyla Türkiye’de ilk sirada yer alacagini tahmin ediyorum. Bunun bir nedeni var Karaman kendi gelecegi ile ilgili son sözü sandikta söyleyecegini bilen bir kent. Bu idrak Karamanin sergileyecegi bu demokratik suur, daha güçlü Karaman için en büyük teminattir. Sükür ki bütün hemserilerimiz bunun bilincinde” dedi.
Milletle ve millet için siyasetin manasini en iyi Karaman bilir diyen Recep Konuk, “AK Kadrolarla nelerin degistigini ve nelerin degisecegini en iyi Karaman anlar. Onlarca yil kiyiya köseye itilen, hizmet cezalisi olan Karaman’in tarihi de talihi de AK Kadrolarla ve AK Parti ile degisti. AK Parti’li yillarda Karaman, hizmet aliminda imtiyazli, yatirimlarda öncelikli konuma yükseldi. Karaman’in AK Parti’li yillarinin özeti hizmet ve yatirim iklimidir. Bitenleri, devam edenleri ve devam edecek projeleri ile Karaman daha parlak, daha müreffeh, daha zengin bir gelecege hazirlaniyor. Isin zor kismini 2002’den beri Karaman için gecesini gündüzüne katan vekiller, belediye baskanlari, il genel meclisi üyeleri, il ve ilçe teskilatlari, kadin ve gençlik kollari ve bakani ile bu siyasi heyet, AK PARTI’nin Karaman sevdalilari, Karaman’in hizmetkârlari yapti. Karaman hedefi daha müreffeh ve daha zengin Karaman insasi olan o rotaya girdi ve Yeni Türkiye’nin parlayan yildizi Karaman yolunda hizini aldi. Simdi o rotadan sapmadan ve hiç hiz düsürmeden, vites küçültmeden daha hizli ilerlemekte. Ben bu vesileyle bu çalismalarda katkisi bulunan herkese bir kez daha tesekkür etmek istiyorum. Simdi bizler Karaman’in o hizini arttiracak hem potansiyeli hem de o potansiyelden zenginlik üretecek siyasi kadrolari olarak 8 Haziran’dan itibaren sevdamiz memleket, tarafimiz millet, mührümüzde hizmet olacaktir inanciyla bu hizmetkârligi sürdürecegiz” dedi.
Siyasetin arkasinda millet destegi varsa güçlü oldugunu ifade eden Recep Konuk, “Daha da güçlü siyaset millet desteginin yekpare ve mutlak oldugu ortamdan güç alir. Arkanizda millet varsa Ankara’nin sokaklarinda da horoz gibi dik yürürsünüz. Washington’da, Brüksel’de de, Londra’da da, Atina’da da Moskova’da da Pekin’de de bacak bacak üstüne atar, aslan gibi kükrersiniz. Arakanizda millet destegi pamuk ipligine bagliysa ne Ankara’da ne Washington’da ne Brüksel’de, ne Atina’da gak guk demekten öteye geçemezsiniz. Bu memleket bunu yasadi. Bir kere degil defalarca yasadi. Muhtiralara ses çikaramayan siyasetçileri gördü. Azarlanan, yüzüne anayasa kitapçigi firlatilan Basbakanlari gördü. Patronlar tarafindan televizyonlarda ayar verilen, Fatiha okudu denilerek asagilanan Basbakanlari gördü. Dünyanin önemli baskentlerinde azarlanan, üçüncü besinci devlet adamlariyla muhatap edilen Basbakanlari gördü. Anlasma yapiyoruz denilip, masada kendi inanmadigini imzalamak zorunda birakilan Basbakanlari gördü. Kimisi yürekliydi ama arkasinda millet destegi yoktu, kimisi ise millet destegine ragmen millet için yüreklilik sergileme cesaretinden yoksundu.Simdi hem yürekli hem de o yürekliligi içerde disarda sergilemekten kaçinmayan, kisisel hesaplar içine girip sonum ne olur kaygisi tasimayan ve sadece milletimin hayrina olsun da bana ne olursa olsun diyen bir parti ve o partinin lider kadrosu var. Bu kadroya sahip çikmak senin elindedir Karaman. Bu kadronun Ankara’da da, Washington’da da sesinin gür çikmasi senin elindedir Karaman. Hamurunda Toroslarin yigitlik mayasi olan Davutlar’in Ahmet’in sesini Tasken’ten Baskent salonlarina, sokaklarina hâkim kilmak, Baskent’ten yükselecek o sesin baska baskentlerde de gürlemesini saglamak senin elindedir.Sizin vereceginiz her oy Basbakanimizin sesine daha gür yansiyacak, vereceginiz her rey O’nun omuzlarini diklestirecek, vereceginiz her destek masaya vuracagi yumrugun gürze dönüsmesini saglayacak, edeceginiz her dua O’nun baska baskentlerdeki tavizsiz asil durusunu asilmaz iradeye dönüstürecektir. Bizler bu seçimde Karaman’in tarihi firsati kaçirmayacagina ve hemsehrileri Davutlarin Ahmet’e sahip çikacagina inaniyoruz. Çünkü halkimiz ikinci yarida Karaman’in Basbakanimizin bereketinden fazlasiyla faydalanacaginin bilincinde” dedi.
Bu seçimlerin Toroslar için, Karaman, Konya, Aksaray ve Nigde için sadece bir seçimden ibaret olmadigini vurgulayan Recep Konuk, “Bu seçim Toroslarin haysiyet oylamasidir. Bu seçim Toroslardan çikan bilge yigide Toroslarin gücünü aktarma seçimidir. Bu seçim Toroslarin kendinden uzayan kola sahip çikma ve daha da uzamasi için o bünyeye güç zerk etme seçimidir. Bu seçim Toroslarin Baskent’teki hocasina kanat germe seçimidir. Bu seçim Toroslarin, özellikle Toroslarin geç kavustugu bir bahari yaza çevirme, yani açan çiçegi meyveye döndürme seçimidir. Bu seçim su partili bu partili ayrimini bir kenara birakip, bizim Ahmet ortak paydasinda bulusup, ayni potada Davutoglu sevgisiyle eriyip Basbakanimizin arkasinda iri ve diri durma seçimidir” dedi.
Pazar sabahi tüm Karamanlilari kendilerini yönetmesini istedigi kisilerin belirlenmesive demokratik haklari olan oy kullanmaya davet eden Recep Konuk, “Bizim talebimiz 7 Haziran’da belirlenecek makamlara degil, milletimizin rizasina, gönül kösküne ve milletimize hizmet etmeyedir. Milletimizin verecegi destek ve güven bizim için dünyanin en kiymetli emaneti olacaktir. Bu emanete sahip çikmak ve üzerimize yükledigi sorumluluklari yerine getirmek adina Insallah sizlerin huzurunda mahcup olmamak ve mahcup etmemek için kosmak, çalismak, terlemek bizden takdir Allah’tan diyor, seçimlerin Karamanimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayirlara vesile olmasini diliyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284