Konuk Ve Seker Yeniden Aday Oldular

AK Parti il Teskilatina aday adayligiyla ilgili basvurular gelmeye devam ediyor. 7 Haziran seçimlerinde 1’nci ve 2’nci sira adayi olarak meclise giren Recep Konuk ve Recep Seker 1 Kasim seçimleri için aday adayligi basvurularini birlikte yaptilar. AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, adaylik basvurusunda yaptigi açiklamasinda “Benim Karamanli hemsehrilerime 1 Kasim için mesajim nettir. Oyalanmaya vakit yok, oy ver baslasin diyorum” dedi. Recep Seker ise “Daha yapacak çok isimiz var” derken, Il Baskani Nazmi Ünlü’de aday adaylarina hayirli olsun temennisinde bulundu.

Konuk Ve Seker Yeniden Aday Oldular

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, 1 Kasim’da yapilacak olan milletvekilligi seçimleri için adaylik basvurusunu yine kendisi gibi Karaman Milletvekili Recep Seker ile birlikte yapti. 1 Kasim’da milletimizin istikrar sürsün Türkiye büyüsün diyerek istikrardan yana tercihini kullanacagini belirten Recep Konuk, “7 Haziran seçimlerinden bu yana geçen süreçte yasananlar ortada. Türkiye’yi bu manzaraya mahkum edenler de ortada. Ben eminim ki, milletimiz siyaseti dügüm atmak için degil problem çözmek isteyenlerden yana olacaktir” dedi.
Recep Konuk ve Recep Seker, aday adaylik basvuru evraklarini AK Parti Karaman Merkez Ilçe Baskani Ahmet Akça ve il yönetim kurulu üyelerinin de hazir bulundugu il teskilatinda Il Baskani Nazmi Ünlü’ye teslim etti. AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, “7 Haziran seçimlerinden bu yana yasananlari milletimiz tüm çiplakligi ile gördü. Sükür ki, milletimiz gözü önünde cereyan eden bu süreci degerlendirecek ve kaos firsatçilarina firsat tanimayacak demokratik olgunluga sahip bir millettir. Bu meziyetini defalarca tekrarlayan ve sandigi kuyumcu terazisi gibi hassas kullanan milletimizin 1 Kasim’da da ayni demokratik olgunlugu sergileyeceginden kimsenin süphesi olmasin. 1 Kasim’da milletimizin sergileyecegi tavri kestirmek için yakin siyasi tarihimizin siyasi kriz mimarlarinin akibetine bakmak yeterlidir. O günün kriz mimarlari bugün milletin hatiralarinda bile yer bulamiyor” dedi.
Konuk açiklamasini söyle sürdürdü;
“Ülkemiz 1 Kasim’da yani 58 gün sonra yeniden sandik basina gidecek. 7 Haziran seçimlerinden 146 gün sonra yenilenecek bu seçimlerde milletimiz sandik vasitasiyla iradesini bir kez daha ortaya koyacak ve inaniyorum ki meclis aritmetigine yapacagi müdahale ile daha büyük, daha güçlü, daha müreffeh, daha kudretli Türkiye insasi yolunda iki seçim arasinda geçen mola süresini de telafi edecek bir irade ortaya koyacaktir.
Siyaset millete yük olmak için degil milletin yükünü almak için yapilir. Siyaset muhalefete konuslanip konusmak için degil milletin hizmetine kosmak için yapilir. Siyaset kapi kapatmak için degil milletin önüne yeni firsat kapilari açmak için yapilir. Siyaset mazeret üretmek için degil marifet göstermek için yapilir. Siyaset dügüm atmak için degil problem çözmek için yapilir.
1 Kasim seçimleri yapmak isteyenle yikmak isteyen arasinda milletimizin bir tercih yapacagi seçim olacak. 7 Haziran seçimlerinden bu yana geçen süreçte yasananlar ortada. Türkiye’yi bu manzaraya mahkûm edenler de ortada. Ben eminim ki, milletimiz 1 Kasim’da istikrar sürsün Türkiye büyüsün, Karamanli hemsehrilerimiz de istikrar sürsün Karaman büyüsün diyecekler ve tercihlerini istikrardan yana kullanacaklardir.”
1 KASIM TÜRKIYE VE KARAMAN’IN ISLERI IÇIN KOLLARI SIVAYACAGI BIR TARIHTIR-
“1 Kasim’da hem ülkemizin, hem Karaman’in ise tas koyanlara degil, tasi sikip o tastan su degil is çikaranlara ihtiyaci var” diyen AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, “Tekrar is basi yapmaya ihtiyacimiz var. 1 Kasim bu açidan yeniden siyasetin is basi yapacagi, Türkiye’nin, Karaman’in isleri için kollari sivayacagi tarihtir. Içinden geçtigimiz siyasi belirsizlik sürecini telafi etmek için ise dört degil sekiz elle sarilacagimiz tarihtir.
Biz daha güçlü, daha büyük, daha müreffeh, daha zengin Türkiye ve Karaman için yola çikmis bir siyasi heyetiz. Milletimizden yetki alali 87 gün oldu. Meclis maalesef çalismadi, çalistirilamadi. Komisyonlar kurulamadi. Ancak biz meclis çalisiyormus gibi, komisyonlar mevcutmus gibi çalismaya gayret ettik. Daha büyük Karaman için bürokrasiyi, bakanliklari harekete geçirdik. Karaman’in gelecegi için planladiklarimizi hayata geçirmek gayesiyle hükümet meselelerine, siyasetin kaos aritmetigine takilmadan ilk adimlari attik. Bu adimlarin devamini getirmek, yeni adimlar atmak için 1 Kasim tarihi önemdedir. 1 Kasim milletimizin verecegi oylarla oyalanmaya son verecegi siyasetin tekrar is basi yapacagi tarihtir. Karamanli hemsehrilerime benim 1 Kasim için mesajim nettir; oyalanmaya vakit yok, oy ver baslasin diyorum. Zaman oyalanma zamani degil is zamani diyorum. Sizi oyalamayacak siyasi heyetin de AK Parti oldugunu zaten siz biliyorsunuz diyorum.
3 ay önce Karamanli hemsehrilerinden aldigi vekâletin sorumlulugunu yerine getirmek için mazeret aramak yerine marifet sergilemek için gayret göstermis, kendi bildigi islerde adim atmaya çalismis bir siyasetçi olarak Karaman için daha yapacagimiz çok is var. Takdir Aile Meclisimizindir. Takdir ülkemizin en büyük ailesi AK Parti Ailesinindir.
Önümüzdeki seçimlerin ülkemize, Karamanimiza hayirli olmasini, hayirlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyor, ülkemize ve Karaman’a hizmet konusunda kim bir adim önde olacaksa bu millet hizmetini Rabbimin O’na nasip etmesini temenni ediyorum” dedi.
Recep Seker de adaylik basvurusuyla ilgili olarak sunlari kaydetti. “Karamanimiz ve ülkemiz adina 1 Kasim seçimlerinin hayirlara vesile olmasini, istikrar getirmesini temenni ediyorum. Bu seçim ülkemizin makus kaderini degistirecek seçimdir. Bizler 7 Haziran sonrasi halkimizin destegiyle milletvekili olarak Karamanimiz için çalistik ve çalismaya devam edecegiz. Bizim Karaman ve ülkemiz için hayallerimiz var. Yapacak daha çok isimiz var. Egitimden sagliga, alt yapidan ulasima Karamanimiz adina hayata geçirecegimiz projeler için var gücümüzle çalisacagiz. Ben buradan ayrica 1 Kasim seçimleri için aday adayi olan diger arkadaslarimiza da basarilar diliyorum. Memleketimiz için kim hayirli olacaksa Allah bu görevi ona nasip etsin. Bizler Karaman sevdalisi olarak baslattigimiz ve yapacagimiz projeler için yeniden göreve talip olduk. Allah’im utandirmasin. Simdiden ülkemiz adina hayirli olsun.”
Aday adaylari Recep Konuk ve Recep Seker’in basvuru evraklarini kabul eden AK Parti Karaman Il Baskani Nazmi Ünlü ise her iki aday adayi ve milletvekillerinin gösterdigi birliktelige tesekkür ederek basvurulari kabul etti. 7 Haziran seçimlerinde her iki milletvekili ile de çalisma firsati bulduklarini ve partililerin de özverili çalismasi neticesinde seçimden alinlarinin akiyla çiktiklarini ifade etti. Ünlü konusmasinda; “Ben öncelikle degerli milletvekillerimize önceki 7 Haziran seçimlerinde gösterdikleri özverili çalismalardan dolayi tesekkür ediyorum. Simdi yeni bir seçim sürecine giriyoruz ve bu çalismalarin daha fazlasini yapmak, partimizi tek basina iktidara tasimak için kollari sivadik. Aday adaylarimizin partimize gösterdigi ilgiye tesekkür ediyorum. Ben inaniyorum ki 1 Kasim seçimlerinde ülkemizdeki siyasi ve ekonomik belirsizlik sürecinin ortadan kalkmasi ve ülkemizin Yeni Türkiye insaasina kaldigi yerden devam etmesi için partimizden aday olsun olmasin tüm üyelerimiz gece gündüz çalisarak AK Parti’yi tek basina iktidar hedefine tasiyacaktir. AK Parti Karaman Teskilati Tekrar Seçime Hazirdir. Bu davaya hizmet konusunda her zaman oldugu gibi üzerine düsen görevi yine yerine getirecektir. Bizim davamiz millet davasidir. Milletimiz için gece gündüz yorulmadan çalisacagiz. Allah yolumuzu hayir, menzilimizi hayreylesin insallah'' dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284