Mahmut Sami Şahin: Siyasette Tek Başıma Adayım

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde aday adaylık başvuruları devam ederken Yüksek Mühendis Mahmut Sami Şahin’de Karaman Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Mahmut Sami Şahin: Siyasette Tek Başıma Adayım

AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Mahmut Sami Şahin Grand Karaman Otel’de ilimizde görev yapan yerel ve ulusal medya kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Başkan adayı Şahin, şehrin en önemli faktörünün insan olduğunun altını çizerek, insanı yok sayarsanız başarılı olamazsınız diyerek, “Şehri sadece bina ve yol yaparak inşa etmeye çalışırsanız bu bir başarı olmaz. İnsanları dikkate alarak şehri ihya etmek gerekir. Bunu yapmış olduğumuz sürece daima ileriye dönük işler yapabiliriz. Takım çalışması önemlidir. Bunun içinde başarılı ve bilgili bir ekibin olması gerekir. Şehri tek başına idare etmek çözüm değildir. Çünkü şehirler tek başına büyüyemez. Bölgesel büyümeyi istiyorsak hep birlikte takım çalışması yapmak zorundayız” dedi.

SİYASETTE TEK BAŞIMA ADAYIM

Hiç kimsenin torpiliyle aday olmadığını belirten Mahmut Sami Şahin, “Siyasette tek başıma adayım. Torpilim ya da dayım yok. Bu süreçte hep birlikte ilerleyeceğiz. Basın mensupları ve vatandaşlarımızın görüşlerini de dikkate alarak oluşan sorunları çözmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

Şahin, “Siyasi hayatımız devam ederken sivil toplum kuruluşlarında görev almayı da hiçbir zaman ihmal etmedik. Teknik anlamda mühendis olsam da bazı gençlik merkezlerinde ve sivil toplum organizasyonlarında yer aldım” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284