Mazbatalarini Aldilar

1 Kasim’da yapilan milletvekilligi seçimlerinde yeniden vekil seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girmeye hak kazanan Recep Seker ve Recep Konuk, mazbatalarini düzenlenen törenle Adli Yargi Ilk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Baskani Kadir Gezici’nin elinden aldilar.

Mazbatalarini Aldilar

Törende AK Parti Il Baskani Nazmi Ünlü, Merkez Ilçe Baskani Ahmet Akça, Il Genel Meclisi Baskani Celalettin Güngörer ve partililer hazir bulundu.
Mazbata töreninde konusan Milletvekili Recep Konuk, “Huzur ve husu içerisinde güzel bir seçim sürecini atlattik. Bunun için özellikle Karaman halkina çok tesekkür ediyoruz. Ayrica bu seçimin kaybedeninin olmadigini düsünüyoruz. Herkesin kazandigi bir seçim oldu. Tüm siyasi partilerin demokrasilerde var olacagi bir hakikat. Bunlari saygiyla karsiliyoruz. Hz. Mevlana’nin dedigi gibi ‘Ne varsa düne dair cancagimiz dünde kaldi. Bugün yeni bir gün. Yeni seyler söylemek lazim diyor. Bizde öyle bakiyoruz. Türkiye’de insanimizin tercihi istikrardan yana oldu. Her iki kisiden birisi istikrardan yana oy kullandi ve bizi iktidar yapti. Siyasi görüsü ne olursa olsun biz tüm insanlari kucaklayacagiz. Ötekilestirmeyecegiz” dedi.
Adli Yargi Ilk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Baskani Kadir Gezici’de, “Basta ülkemiz için hizmet için buradasiniz. Karaman’da bundan nasiplenecek. Allah hayirli ugurlu etsin” dedi.
Yapilan konusmalarin ardindan Adalet Komisyonu Baskani Gezici tarafindan Recep Seker ve Recep Konuk’a mazbatalari takdim edildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284