MHP Güneyyurt Belediye Baskan Adayini Açikladi

MHP Il Baskani Hatipoglu, 2014 Yerel Seçimleri çalismalarini yogunlastirarak sürdürdüklerini, Güneyyurt Belediye Baskan Adaylarinin Mehmet Baspinar oldugunu açikladi.

MHP Güneyyurt Belediye Baskan Adayini Açikladi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Il Baskani Ismet Hatipoglu, 2014'te yapilacak Mahalli Idareler Seçimleri, 28 Agustos 2014 tarihinde yapilacak Cumhurbaskanligi seçimleri, 2015 yilinin Haziran ayindaki Milletvekilligi Genel Seçimleri'nin Türkiye'nin önündeki üç kritik siyasal dönemeç olduguna isaret ederek bunlardan ilki olan 2014 yili Mart ayinda yapilacak olan Yerel Seçimler için çalismalarini yogunlastirarak sürdürüyoruz.
Baskan Hatipoglu, 2014 yerel seçimlerinde ve tüm seçim merkezlerinde partisinin güçlenerek zaferle çikacagini belirterek; “MHP olarak seçim çalismalarimizi simdiden basladik ve yogunlastirarak sürdürüyoruz. Olusturdugumuz ekiplerle birkaç belde ve Ilçelerimizde seçim çalismalari yürütüyoruz.
Geçtigimiz hafta sonu Ermenek bölgemizde Güneyyurt Kasabamiza yaptigimiz ziyarette, Partimizin Mugla Milletvekili Mehmet Erdogan’in da katilimlari ile Belde Teskilatimizin açilisini yaptik ve Yerel Seçimlerindeki Belediye Baskan Adayimizi açikladik , Beldemiz de esnaf ziyaretleri gerçeklestirdik.
Güneyyurt Kasabamizin sevilen isimlerinden, Kamu-Sen (Türk Imarsen Genel Sekreteri) Yönetimindeki arkadasimiz Mehmet Baspinar Güneyyurt’ta MHP’nin Belediye Baskani adayidir ve Güneyyurt Mart 2014 seçimlerinde MHP yeniden seçimleri kazanacaktir, bundan kimsenin süphesi olmasin.” dedi.
MHP Il Baskani Ismet Hatipoglu, çalismalarinin araliksiz sürdügünü, seçimlere en iyi hazirlanan parti olduklarini ve tüm diger Belediyeliklerdeki baskan adaylarini da en kisa zamanda açiklayarak seçim çalismalarini artirarak sürdüreceklerini ifade etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284