MHP Il Baskani Hatipoglu, Karamanlilari Milli Degerleri Koru Ve Yasat Mitingine Davet Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Il Baskani Ismet Hatipoglu, Karaman’li hemserilerini 24 Agustos Cumartesi günü Konya’da yapilacak olan “Milli Degerleri Koru ve Yasat” açik hava toplantisi ve “Türkçe” temali mitinge davet etti.

MHP Il Baskani Hatipoglu, Karamanlilari Milli Degerleri Koru Ve Yasat Mitingine Davet Etti

Baskan Hatipoglu; konuyla ilgili yaptigi açiklamada, “Bilindigi üzere; Milliyetçi Hareket Partisi olarak 9 ilde yapmayi planladigimiz “Milli Degerleri Koru ve Yasat” açik hava toplantilarimizin ilkini Bursa’da “Kurulus”, ikincisini Izmir’de “Bayrak”, üçüncüsünü Adana’da “Vatan”, dördüncüsünü Erzurum’da “Birlik” temali olarak ve milletimizin coskulu katilimi ile gerçeklestirmis bulunuyoruz. Bu mitinglerden 5. si olan “TÜRKÇE MITINGI” Konya’da gerçeklestirilecektir. Bu açik hava toplantilarina milletimizin teveccühü Türk milletinin gelecege güven ve umut ile bakmasini saglamis, millet düsmanlarinin kalplerine korku salmistir.
“Türkçe” temali besinci mitingimizi 24 Agustos Cumartesi günü Türklügün ve Türkçenin büyük hizmetkâri Konya ilimizin ev sahipliginde, insallah, birlikte gerçeklestirecegiz. Tüm Karaman’li hemserilerimiz bu mitinge davetlidir. 24 Agustos 2013 Cumartesi günü saat 12.00 de Parti binasi önünden Konya’ya otobüs kaldirilacaktir, mitinge katilmak isteyen vatandaslarimizdan isimlerini Partiye bildirmelerini rica ediyorum. Milliyetçi Hareket’in baslattigi bu açik hava toplantilari; AKP için adeta sonun baslangicidir. Milliyetçi Hareket Partisi; bu açik hava toplantilarinda, iktidarin millet iradesine ipotek koyan, parlamentoyu devreden çikaran fevkalade tehlikeli siyasi tahakkümünü ve tek parti anlayisini millete sikâyet etmektedir. Bu toplantilar; açilimlarla, gizli anlasmalarla bölünmenin, hatta yok olmanin esigine getirilen milletimizin, ülkemizin; bölünmeme ve yok olmama iradesini ortaya koydugu bir kaynasmayi ve birlikteligi meydana getirmektedir. Bu toplantilarda kalpleri vatan için, bayrak için, Allah için, Türkçe için, Türklük için atanlar bir araya gelmektedir. Ülkemiz zor bir süreçten geçmektedir. Bir tarafi terörle kusatilan ülkemiz, bir yandan da Islam Dünyasi’nin içine itildigi ayaklanmalar ve iç karisikliklarin, çatismalarin merkezine çekilmektedir. Bu yaraya bir çare bulmasi gereken büyük Türk milletinin; bu yarayi kasiyan ve Islam Dünyasinin kan gölüne dönmesine çanak tutan bir iktidara mahkûm olmadigini aziz milletimizin destegiyle tüm ülkeye haykirmaya devam edecegiz. Bu mitingler milletin iktidari uyari mitingleridir. Bu mitinglerdeki manayi ve ruhu Türk milleti çok iyi bilmektedir. Bizim görevimiz; dosta yaninda, düsmana karsisinda oldugumuzu Türk milletiyle birlikte göstermektir” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284