MHP Karaman’da İki İlçede Kongre Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Ayrancı ve Ermenek ilçe teşkilatlarında yapılan kongrelerle ilçe başkan ve yönetimleri belirlendi. Kongrelere; İl Başkanı Mahmut Ünüvar, Merkez İlçe Başkanı M. Mustafa Gözel ve Genel Başkan Başdanışmanı Ali Güler ile Belediye Başkanları Yüksel Büyükkarcı ve Ahmet Arı katıldı.

MHP Karaman’da İki İlçede Kongre Yaptı

MHP'nin 13. Olağan Büyük Kurultay sürecinde Karaman’da merkez ilçe kongresiyle başlayan kongrelerde bugün de iki ilçede yeni yönetimler oluşturuldu. Her iki ilçede de seçime tek liste olarak çıkıldı. Divan Başkanlığı’nı Genel Başkan Başdanışmanı Ali Güler’in yaptığı Ermenek’te Servet Turgut ilçe başkanı olarak seçilirken, Divan Başkanlığı’nı Karaman İl Başkanı Mahmut Ünüvar’ın yaptığı Ayrancı’da Memiş Vural güven tazeledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrelerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kongreler için gönderdiği mesajı okundu.
Ayrancı kongresinde konuşan MHP Karaman İl Başkanı Mahmut Ünüvar, ‘’Bir zamanlar susuzluktan, işsizlikten ve biçare kalmaktan dolayı hızla göç veren Ayrancı’da durumun tersine döndüğünü hep birlikte gözlemliyoruz. İlçeye her gelişimizde farklı bir projenin başladığını, bittiğini veya araştırmasının yapıldığını görüyor iftihar ediyoruz. 2009 yılında ülkücü kadrolarla tanışan ilçenin değişen çehresi, giderek cazibe merkezi haline gelmesi göğsümüzü kabartmaktadır. Ülkücü kadrolar, Ayrancı’nın desteğine, ilgisine, teveccühüne layık olmak için gece gündüz çalıştı, çalışmaya da devam edecek’’ dedi. 
Genel Başkan Başdanışmanı Ali Güler ise Ermenek kongresinde yaptığı konuşmasında, ‘’Bu kutlu hareketin mensupları olarak bazen ilçe, bazen il başkanı oluruz. Bazen de milletvekili veya MYK üyesi olup davamıza hizmet ederiz. Bu bir bayrak yarışıdır, kaybedeni olmayan kongrelerimizin kazananı Milliyetçi Hareket Partisi’dir’’ diye söyledi. Korona virüs tedbirleri nedeniyle kongreleri halka açık yapamadıklarını söyleyen Başdanışman Güler, ‘’Hemşerilerimizin anlayışına sığınıyoruz, bu salgının üstesinden kurallara uyarak hep birlikte geleceğiz. Bu süre zarfında daha dikkatli olacak, ilerleyen süreçte ise yine hep birlikte yan yana, omuz omuza olacağız’’ diye ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284