MHP Merkez Ilçe Baskani Ünüvar: Teskilatimiz Tüm Kademeleri Ile Sahaya Iniyor

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Ilçe Baskani Mahmut Ünüvar, yaklasan genel seçimlere hazir olduklarini belirterek “Teskilatimiz bütün kademeleri ile sahaya iniyor” dedi.

MHP Merkez Ilçe Baskani Ünüvar: Teskilatimiz Tüm Kademeleri Ile Sahaya Iniyor

Karaman’da geçtigimiz seçimlerde teskilat olarak koordineli çalistiklarini ifade eden Ünüvar, “Haziran ayinda gerçeklesen seçimlerde Karaman merkezde ve ilçelerde teskilatimiz üyesi arkadaslarimizin çalismasi oldukça güzeldi. Beklentinin altinda geri dönüs alinan bölgelerde gerekli çalismalar tamamlandi. Bu bölgeler basta olmak üzere çalismalarimizi tüm il genelinde süratle baslatiyoruz” dedi.
Seçimlerde sandik kurullarinin önemine dikkat çeken merkez ilçe baskani Mahmut Ünüvar, “Yurt genelinde gerçeklesen olaylara baktigimizda seçimlerde sandik güvenliginin en önemli husus oldugunu görüyoruz. O bakimdan merkez ilçe teskilati olarak sandik kurulunun olusturulmasinda hassasiyetle davraniyoruz. Ayrica okul sorumluluklari verecegimiz arkadaslarimizi özellikle yönetim kadrosundan seçerek olusmasi muhtemel kayiplarin önüne geçmeyi hedefliyoruz” dedi.
Haziran ayi genel seçimlerinde Karaman’da ortaya çikan sonuç üzerinde o günden bu yana çalistiklarini ifade eden Ünüvar, “Vatandasimizin destegine sonsuz tesekkür ederek, daha fazla kitlenin teveccühüne talip oldugumuzu anlatmaya çalisacagiz. Ortaya çikan tabloyu objektif bir sekilde okuduk ve propaganda faaliyetlerine bu okumadan çikan sonuca göre yön verecegiz. Öte yandan gerek dogu bölgelerimiz gerekse ülke genelinde cereyan eden hadiseler, seçimlerin Haziran ayindaki gibi geçmeyeceginin açik isaretidir. Bölücü hainlerin her geçen gün iyice zivanadan çikan ve devlete meydan okuyan açiklamalarina karsi hiçbir yaptirim uygulanmayisi elbette vatandasimizin gözünden kaçmiyor. Diger yandan Sehit düsen kardesine aglayan ve aglamakli bir sekilde serzeniste bulunan bir yarbay hakkinda sorusturma baslatan zihniyet, elbette gönüllerde derin yaralarin açilmasina neden oldu. Gelisen terör olaylari Milliyetçi Hareket Partisi’nin yillardir sürdürdügü politikasinda ne kadar hakli oldugunun bir göstergesi oldugundan, vatandasimizin siyasi bakisinda degisiklik oldugunu net bir sekilde görebiliyoruz. Yillardir, ellerine sehit kani bulasanlarla masaya oturulamayacagi, müzakere edilemeyecegi gerçegini savunan MHP, bundan 944 Yil önce Agustos ayinda Sultan Alparslan’in Bizans ordusunu Malazgirt’e gömüp, Anadolu’ya ‘Vatan’ mührünü vurdugu gibi ülke kapilarini fitneye kapatacaktir. Tarihten aldigi ilham, Atalarindan aldigi güçle Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde bulundugumuz kaos ortamindan ülkeyi çikartabilecek suura sahip tek güçtür. Ülkücüler tarihinde hiçbir zaman milletine gitmekten korkmamistir, haziriz, sahadayiz” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284