MHP Merkez Ilçe’de Yilmaz, Güven Tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Ilçe Kongresi hafta sonunda Yunus Emre Konferans Salonunda yapildi.

MHP Merkez Ilçe’de Yilmaz, Güven Tazeledi
Kongreye MHP Genel Sekreter Yardimcisi Abbas Bozyel, siyasi parti ve meslek odalarinin temsilcileri ile partililer katildi.
Kongrenin divan baskanligini yapan MHP Genel Sekreter Yardimcisi Abbas Bozyel, “Kongreden çikan olan arkadaslarimiz. Hem farkinda olduklari meseleleri yeniden duymak ve konusmak, yeniden bu meseleler karsisinda alacagi tedbiri, gösterecegi durusu gözden geçirirler. Bu nedenledir ki Milliyetçi Hareket Partisinin kongresi ayni zamanda kim ne derse desin kim bize hangi müstahsil veya düsmanlik ifadeleriyle bakislariyla degerlendirirse degerlendirsin MHP’lilerin Türk siyaset tarihinde yerini aldigi günden bugüne kadar tüm kongrelerdeki heyecani Samsun’da baslayan bir hareketin Erzurum, Amasya’da Sivas’ta devam eden kongrelerdeki milli hassasiyet ve heyecan kadar kiymetlidirler” dedi.
MHP Merkez Ilçe Baskani Oktay Yilmaz’da yaptigi konusmada, “Karaman’in makus talihini siz yeneceksiniz. Karaman halkinin kaderini siz belirleyeceksiniz. MHP’nin Karaman’daki yükselis trendini siz hizlandiracaksiniz. Yaptigim dogrularla yanimda, yapmis oldugum yanlislarin da karsisinda olmanizi istiyorum” dedi.
Yapilan kongre sonunda MHP Merkez Ilçe Yönetim Kurulu üyeliklerine su isimler getirildi.
Ahmet Yilmaz
Mustafa Sen
Ali Kiris
Yahya Cöhce
Murat Kara
Ahmet Isikci
Süleyman Ülküsever
Hasan Konukseven
Adem Gök
Nazmi Cosgun
Fahrettin Kurt
Hüseyin Gül
Beytullah Biçer
Ismail Ceylan
Muzaffer Uysal
Mehmet Akif Sayma
Nail Ünal
Hüsamettin Çevik

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284