MHP’den Karaman’da Dengeleri Degistirecek Bir Aday Adayi

Atatürk’le ilgili arastirmalariyla taninan, MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi hemserimiz Hacettepe Üniversitesi Ögretim Üyesi Emekli Ögretmen Albay Yrd. Doç. Dr. Ali GÜLER bugün Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’ne giderek aday adayligi müracaatini yapti. Ali Güler’e basvuru sirasinda Ankara Karamanlilar Dernegi Baskani Veli Bozkir, TÜRKIS Teskilatlandirma Sekreteri Danismani Mecit Hazir ve Erdal Seçer eslik ettiler.

MHP’den Karaman’da Dengeleri Degistirecek Bir Aday Adayi

Telefonla kendisine ulastigimiz tarihçi akademisyen Yrd. Doç. Dr. Ali Güler, “Karamanimiza hizmet için kutlu bir yola çikmis bulunuyorum, Cenabi Allah hayirlara vesile kilsin” dedi. “Allah kismet ederse; Anayasamizin baslangicindaki ilkelerde sekli tarif edilen Milli-Üniter, Demokratik, Laik bir Sosyal Hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin bu temel esaslarinin degistirilmemesini isteyen, devletimizin bayragina, diline ve baskentine el uzatilmamasi için dik durusundan taviz vermeyen MHP’nin saflarinda Türklügün ve Türkçe’nin baskenti, Atatürk’ün ve Kâzim Karabekir’in Ata Yurdu olan Karaman’a hizmet etmek istiyorum” dedi.
Güler,“Gün, mazisi en az yüz kirk yillik olan ve temelinde sehit kanlari bulunan parlamenter demokrasimize, hukukun üstünlügüne ve yarginin bagimsizligina, ülkenin ve milletimizin bölünmez bütünlügüne, özgürlüklerimize sahip çikmak günüdür. Gün ‘Çözüm Süreci’ denilen yikim ve çözülme süreci ile adeta ülkenin bölücü terör örgütü ve siyasal uzantilarina teslim edildigi, her gün bir sehit cenazesi kaldirdigimiz su ortamin sorumlusu olan 13 yillik AKP iktidarina dur deme günüdür. Gün, fakir milletimizin kaynaklarini iktidarlarinda çocuklarina ve yandaslarina hortumlayan, beytülmale el uzatan ‘harami saltanatina’ karsi çikmak günüdür. Gün, sahsi, siyasi çikarlari ve gelecegi için ülkeyi kaos ortamina sürükleyen, siyasetin önünü tikayarak milletimizin iradesine ipotek koyan anlayisa hak ettigi cevabi verme günüdür. Kisaca 1 Kasim 2015 seçimleri, Türk milletinin bütün dini ve milli degerlerini yok eden AKP zihniyetinden kurtulma seçimleri olacaktir. ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyen Milliyetçi Hareket Partimizin saflarinda basta dava arkadaslarim olmak üzere tüm Karamanli hemserilerimizle birlikte insallah hiçbir deger tanimayan bu kirli siyasete karsi mücadele edecegiz. Bu demokrasi yarisina katilan ve katilacak olan tüm hemserilerimize hayirli olsun dileklerimi iletiyor, basarilar diliyorum. Allah yar ve yardimcimiz olsun” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284