MHP’li Dogru’dan Gündem Degerlendirmesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili ve Eski Devlet Bakani Dr. Resat Dogru ile Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri Hidayet Kiliç ve Sami Uzun bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Karaman’a geldi.

MHP’li Dogru’dan Gündem Degerlendirmesi

Partisinin il baskanligini ziyaret eden Dogru, partililerle bir araya gelerek burada basin mensuplarina gündemdeki konulari degerlendirdi. Dogru, tüm insanlarin kökü, kökeni ne olursa olsun kucaklayacaklarini söyledi.
Milli iradenin sözcüsü olacaklarini ifade eden Dogru, "Vatana, millete, bayraga ve degerlerimize sahip çikacagiz. Bölücülere, zalimlere ve hainlere mutlaka gününü gösterecegiz. Ülkemizi istahla bölmek, parçalamak için bekleyen küresel güçlere lokma yapmayacagiz. Üzerinde yasadigimiz bu topraklari kanlariyla, canlariyla, fedakârliklariyla vatanlastiran ve bizlere emanet eden kahraman ecdadimiz rahat uyusun, Türk milleti ve Türk milliyetçileri oldukça emanetleri korunacak ve yeni nesillere teslim edilecektir dedi.
Dogru’nun il baskanliginda düzenledigi basin toplantisinda Il Baskani Ismet Hatipoglu, Merkez Ilçe Baskani Oktay Yilmaz ile partililerde hazir bulundu. Dogru, beraberindeki MHP MYK Üyesi Sami Uzun ve Hidayet Kilinç sirasiyla Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi ile Ticaret ve Sanayi Odasini ziyaret etti. Dogru ve beraberindeki partililerin yarin ise Taseli Bölgesinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak partililerle bir araya gelecegi bildirildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284