Milletvekili Recep Konuk; " Tam Koordinasyon Halinde Karaman'ı En İyi Noktaya Getireceğiz"

AK Parti Karaman Milletvekilleri, Karaman'da görev yapan kurum müdürleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Toplantılarda ilimizde gerçekleştirilen yatırım ve hizmetler tüm detayları ile değerlendiriliyor.

Milletvekili Recep Konuk; " Tam Koordinasyon Halinde Karaman'ı En İyi Noktaya Getireceğiz"
Karaman İl Müdürleri toplantılarının dördüncüsü 21.03.2016 saat 18.30'da Sağlık İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya AK Parti Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, Kent Konseyi Başkanı Ali Konuseven ve Karaman'da görev yapan kurum müdürleri katıldı.
Toplantıda Milli Eğitim İl Müdürü Asım Sultanoğlu ve Ticaret İl Müdürü Yusuf Arı, yaptıkları sunumlarla toplantıya katılanlara kurumlarının çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi. Milli Eğitim ve Ticaret İl Müdürlüğü bazında yatırım ve hizmetlerin tüm detayları ile değerlendirildiği toplantıda konuşan AK Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk; " Bu toplantıları bu düzeyde yapmamızın en önemli amacı Karaman için bütün resmi kurumlarımız arasındaki tam koordinasyonu sağlamak, yatırım ve hizmetler noktasında Ankara ve Karaman arasındaki bürokrasi mesafesini en aza indirgemektir" dedi.
AK Parti hükümetleri ile 2002 yılından bu yana diğer alanlarda olduğu gibi eğitim ve öğretim alanında da büyük hizmetler gerçekleştiğini ifade eden Konuk; " Karaman'da eğitim ve öğretim alanında yakalamış olduğumuz bu başarı seviyesini daha da yukarıya taşımak için hepimiz üzerimize düşeni layıkıyla yapma gayretinde olacağız. Bu bağlamda hayata geçirilen ve planlanan bütün projelerin yakından takipçisi olacağız" dedi.
Karaman'daki Ticaret ve Sanayi potansiyelinin oldukça yüksek olduğunu söyleyen AK Parti Karaman Milletvekili, Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk; " Bu potansiyeli yeteri kadar harekete geçiremiyoruz. Kırsal kalkınma destek projeleri üreterek dış sermayeyi Karaman'a kazandırmamız lazım. Yani dışarıdan şehrimize para girmesi için projeler hayata geçirmeliyiz. Karaman buna son derece müsait bir şehir. Diğer yandan Karaman'da kooperatifçilik anlayışını geliştirmemiz gerekiyor. Geniş katılımlı kooperatifler kurarak başta enerji olmak üzere bir çok alanda büyük projeleri hayata geçirebiliriz. Bunu yaparak ilimizin, bölgemizin katma değerini artırmış oluruz" dedi.
Milletvekilleri ile kurum müdürleri toplantılarının düzenli olarak devam edeceğini söyleyen Konuk; “Sürekli iletişim ve istişare halinde olacağız. Sorunların çözümüne yönelik ortak kararlar alacağız. Bu sayede daha kısa sürede daha hızlı mesafe alacağız" dedi.
Toplantının devamında konuşan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ise şunları kaydetti; " Karaman Belediyesi olarak şehrimizin 2023 hedeflerine ulaşması için çalışmalarıma aralıksız devam ediyoruz. Bütün kurumlarımızın ihtiyacı olan bütün alansal ve yapısal desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Karaman'ı sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda en iyi noktaya getireceğiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2016, 16:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284