Milletvekilleri Elvan ve Akgün’den Taseli Çikarmasi

Milletvekilleri Lütfi Elvan ve Mevlüt Akgün, Taseli bölgesinde gezi ve incelemelerde bulundular.

Milletvekilleri Elvan ve Akgün’den Taseli Çikarmasi

AK Parti Il Baskani Kerim Dereli ve partililerinde katildigi gezilerde degerlendirme toplantilari da düzenleyen Elvan ve Akgün, Ermenek’de güncel konulari degerlendirerek yerel seçimlere simdiden çok iyi bir sekilde hazirlanilmasi gerektigi üzerinde durdular.
Ermenek ilçesine yapilan çevre yolu ve diger projeleri de degerlendiren Elvan ve Akgün; Ak Parti iktidari döneminde hayata geçen projelerin diger iktidarlarin hayalinin çok ötesinde oldugunu belirttiler. Birçok ilin çevre yolu olmadigi halde Ermenek’in çevre yolu oldugunu da belirten Elvan, toplantiya katilan partililere tesekkür etti. Merkezde yapilacak olan meydan projesi alanini da gezen Elvan aksam Ermenek Doga ve Su Sporlarinin düzenledigi eglenceye katildi. Külüp binasinda Ermenek’te okuyan üniversitelilere özel olarak düzenlenen canli müzik gecesinde ögrencilerin ulasim ve sosyal yasam ile ilgili sikintilarini tek tek dinleyen Elvan, Ermenek D.S.Sporlari Baskani Yusuf Ünalan'a da söz verdi.
Lütfi Elvan daha sonra beraberindeki heyetle birlikte kulübün durumu ve Ermenek'teki faaliyetleri ile ilgili olarak bir toplanti yapmak üzere Baskan Ünalan ve yönetimle bir araya geldi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284